2789
عنوان

ماسک

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 39 پست
آفرین به خدا آنفولانزا هم همین بود خیلی فوتی هارو نگفتن از آنفولانزا بوده

اگه در حد آنفولانزا باشه جای امید هستش باز.من پسرم آنفولانزا گرفت ولی خدارو شکر خوب شد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی تو شهر ما نیست ۴تا داروخونه رفتم تا خریدم البته خیلیم واجب نیس ویروسی که ۹روز رو سطوح زنده میم ...

درسته درضمن ماسک معمولی هم برای ویروس بود و نبودش فرقی نداره 

اللهم عجل لولیک الفرج
حالا خواهر من سه ماه پیش یه پک کامل ماسک خریده بود من دعواش کردم که چه خبره این همه ماسک میخوایم چکا ...

منم وبروس کدرونا اومد چین رفتم یک پک خریدم با دو سه تا دستکش نخی .... میدونستم به ایران میرسه 

اگه در حد آنفولانزا باشه جای امید هستش باز.من پسرم آنفولانزا گرفت ولی خدارو شکر خوب شد

بله ولی خب خیلی ها که بیماری زمینه ای داشتن فوت شدن حتی کسی نفهمی از آنفولانزا بوده

دختر منم گرفت خدارو شکر خوب شد

نواربهداشتی چرااا😐

پارسال که محصولات سلولوزی گرون شد محلمون با قیمت قبل گرونی میداد ولی نفری دوتا

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم وبروس کدرونا اومد چین رفتم یک پک خریدم با دو سه تا دستکش نخی .... میدونستم به ایران میرسه 

کار خوبی کردی احتیاط شرط عقله خواهر من اونموقعی که خریده بود اصلن بحث کرونا توچین هم مطرح نبود

خاک بر سر مسئولین ایران که هیچ کاری نمیکنن فقط مثل گاو هی پروازای چین رو به ایران راه دادن😭😭

بلانسبت گاو.باز گاو یه خاصیتی داره