سلام بچه ها. بیاین یکم درباره رسیدگی ب پوست بگیم. من صبح ب صبح وختی بیدار میشم صورتم رو اسکراب میزنم بعد یک دقیقه ماساژ میدم و میشورم. تقریبا ۱ ماهه پوستم رو بخور میدم روزی یکبار هردفه ۲۰ دقیقه. با پر گل محمدی. گل بومادران. آویشن. سرکه. نمک. البته اینارو جدا جدا میدم. مثلا یروز اویشن ی روز گل محمدی و...، و هردفه بعد بخور دادن صورتم رو با یخ ماساژ میدم ک منافذی که باز شده رو ببنده. البتع اینم بگم ک مثلا من با همون آبی ک بخور دادم از همون آب یکم توی ی جا یخی کوچیک(مثلا من توی جلد بستنی لیوانی)اون آب بخور رو برمیدارم میزارم تو فریزر ک یخ بزنه و با یخش صورتم رو ماساژ میدم. بعدشم با الورا صورتم رو مرطوب میکنم. وختی ک خشک شد اگ حس کردید صورتتون خشکه و نیاز ب نرم کننده داره ی زره نرم کننده بزنین. ولی من خودم از وختی بخور میدم پوستم واقعا خوب شده جوری ک احساس میکنم بخور دادن از صدتا کرم و سِرُم و اسکراب و ماسک و این چیزا بهتره. و احساس میکنم پوستم رو ابرسانی کرده و زیاد نیاز ب مرطوب کردن یا نرم کننده زدن ندارم. وختایی هم ک دارین غذا درست میکنین مثلا سیب زمینی رو ک واس غذا میخاین رو ی تیکشو بردارین له کنین بعد ب صورتتون بزنید. یا مثلا سالاد درست میکنی پوست خیار رو استفاده پوستت کن. بعد اینم بگم آب زیاد خوردم و باعث شده ک پوستم روشن بشه تپل تر بشه و گودی زیر چشمام هم خیلی کمتر شده. اگرم یادتون میره اب بخورین میتونین برنامه آب شمار رو نصب کنین و بهتون یاداوری میکنه ک باید اب بخورین. ماست هم بزنین ب پوستتون
من ماست میزنم سفید میشم. اما روی گونه سمت چپم یکم لکه های ریز دارم ک مادر زادیه مثلا خاله هامم دارن. ...
چه خوب پس همین کارو میکنم 😍
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...