2777
2789
عنوان

پوست زیبا

446 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها. بیاین یکم درباره رسیدگی ب پوست بگیم. من صبح ب صبح وختی بیدار میشم صورتم رو اسکراب میزنم بعد یک دقیقه ماساژ میدم و میشورم. تقریبا ۱ ماهه پوستم رو بخور میدم روزی یکبار هردفه ۲۰ دقیقه. با پر گل محمدی. گل بومادران. آویشن. سرکه. نمک. البته اینارو جدا جدا میدم. مثلا یروز اویشن ی روز گل محمدی  و...، و هردفه بعد بخور دادن صورتم رو با یخ ماساژ میدم ک منافذی که باز شده رو ببنده. البتع اینم بگم ک مثلا من با همون آبی ک بخور دادم از همون آب یکم توی ی جا یخی کوچیک(مثلا من توی جلد بستنی لیوانی)اون آب بخور رو برمیدارم میزارم تو فریزر ک یخ بزنه و با یخش صورتم رو ماساژ میدم. بعدشم با الورا صورتم رو مرطوب میکنم. وختی ک خشک شد اگ حس کردید صورتتون خشکه و نیاز ب نرم کننده داره ی زره نرم کننده بزنین. ولی من خودم از وختی بخور میدم پوستم واقعا خوب شده جوری ک احساس میکنم بخور دادن از صدتا کرم و سِرُم و اسکراب و ماسک و این چیزا بهتره. و احساس میکنم پوستم رو ابرسانی کرده و زیاد نیاز ب مرطوب کردن یا نرم کننده زدن ندارم. وختایی هم ک دارین غذا درست میکنین مثلا سیب زمینی رو ک واس غذا میخاین رو ی تیکشو بردارین له کنین بعد ب صورتتون بزنید. یا مثلا سالاد درست میکنی پوست خیار رو استفاده پوستت کن. بعد اینم بگم آب زیاد خوردم و باعث شده ک پوستم روشن بشه تپل تر بشه و گودی زیر چشمام هم خیلی کمتر شده. اگرم یادتون میره اب بخورین میتونین برنامه آب شمار رو نصب کنین و بهتون یاداوری میکنه ک باید اب بخورین. ماست هم بزنین ب پوستتون

راسته میگن ماست کک و مک صورت رو از بین میبره

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکراب ینی چی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
راسته میگن ماست کک و مک صورت رو از بین میبره

من ماست میزنم سفید میشم. اما روی گونه سمت چپم یکم لکه های ریز دارم ک مادر زادیه مثلا خاله هامم دارن. من با بخور واقعا دیدم ک کمرنگ دارن میشن. بهت قول میدم اگ همش بخور بدی از هزارتا ماسک بهتره. بعد بخور مثلا ماست بزن یا هرچیز دیگ بعد صورتت با آب یخ بشور و با یخ ماساژ بده من واقعا پوستم سفت شده

هر روز اسکراپ؟😮 ضرر نداره مگه؟ دکتر قبلا گفت هفته ای ۱ بار خوبه دوره ی پوست هم خودم گذروندم هر روزش ...

اره یکم خشک میشه پوست. از اسکراب ملایم استفاده کن. من هویج میزنم. 

ازمن میشنوی زیاد با پوستت ور نرو ضررشو میبینی خدای نکرده یه چیزی میدونم میگم ها..اونایی که به طبیعت پوستشون  کاری ندارن پوستشون به نظرم بهتره.ولی آب خوردن زیاد وبخور خیلی خوبه .

ازمن میشنوی زیاد با پوستت ور نرو ضررشو میبینی خدای نکرده یه چیزی میدونم میگم ها..اونایی که به طبیعت ...

اخه دم عیده یکم قشنگ باشیم😁 خودمم تازه ی ماهه اینجور میکنم بعد عید دوباره تنبل میشم ولی بخور واقعا خوبه

اسکرابتون چیه؟ صابون استفاده میکنین؟ ین هرروز بخور میدین بعد پشتش یخ میزنین؟  نوع پوستتون چی ...

اسکرابم الان عکسش میزارم اگ نشد اسمشو میگم. ن صابون فقط وختی میرم حموم میزنم خیلی وخته کنارش گزاشتم. اره از بهمن ماه تا امروز بخور دادم. پوستمم معمولیه

من غذاهای سالم و مقوی میخورم

میوه و سبزی جات زیاد میخورم 

اب صبح دل خالی میخورم و در روز هشتا لیوان

سرخ کردنی و فست فود رو خیلییییی کم یه ماه یا دوماه یه بار

اینجوری به هیکل و پوستم میرسم و فقط بعد از حمام صورتمو با ماست یا شیر یا روغن ویتامینه مرطوب میکنم

تو خونه هم هرروز یه ساعت ورزش میکنم😚😊