2777
2789

منو میگه

تازه عروسم😎

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا از این بعد نگا نکردم،😂😂😂😂مامان خوشگلم ۲۶اسفند بدنیا اومده

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

منه بدبخت رو نمیگین من روز آخر شبش که میخورده به سال تحویل ب دنیا اومدم😑😑😑😑 اخه اونم وقت بوده الان بعضی ها میگن اسفندیم بعضی هام میگن فروردین خودم هم قاطی کردم وقت اضافه ب دنیا اومدم

من تازه آمدم سر خونه زندگیم ولی اشپزخانه را باید سرو سامون بدم لطفا بهم بگید چه باید بکنم 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

ولی کسی ک برج ۱۲ ب دنیا بیاد مادرش قبلش خونه تکونی میکنه 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

امروز تولدمه😍😍😍

مامانم میگه بابام همه جا رو تمیز کرده ک من کاری نکنم بچه سالم باشه اتفاقی نیفته میگه دیدم یجا تو اشپزخونه نامرتبه رفته همونو درست کنه اد از رو چارپایه افتاده هنوز ک هنوزه ب بابام نگفته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.