427427ziba مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 469 عنوان بچه هایی که نماز صبح می خونن 88 بازدید | 9 پست لطفا سر نماز دوست من غزل رو دعا کنید مشکل بزرگی داره هرکی دعا کرد پست بزاره من براش یه حمد بخونم خدایا شکرت...حاجت روا شدم.... در انتظار معجزه دوم 1398/12/01 | 04:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 بعدا دعا میکنم الان اوکی نیسستم واسه اینکه حواسم پرت شه میام سایت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
427427ziba مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 469 بعدا دعا میکنم الان اوکی نیسستم واسه اینکه حواسم پرت شه میام سایت چرا؟ خدایا شکرت...حاجت روا شدم.... در انتظار معجزه دوم
dokhtaregham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 گلم برات آیت الکرسی میخونم انشاالله همون بشه که میخوای🙏 چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 چرا؟ خواب بد دیدم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
427427ziba مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 469 گلم برات آیت الکرسی میخونم انشاالله همون بشه که میخوای🙏 حمد خوندم خدایا شکرت...حاجت روا شدم.... در انتظار معجزه دوم
427427ziba مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 469 خواب بد دیدم خیره ان شا الله من برات حمد خوندم خدایا شکرت...حاجت روا شدم.... در انتظار معجزه دوم
427427ziba مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 469 غزل خانم امد سر قرارمحضر؟ 😕مشکل خودم حل نشدولی دوستم دخترش مشکل داره خدایا شکرت...حاجت روا شدم.... در انتظار معجزه دوم