2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا ندیدم چیزی به اسم عشق تو این زمونه عشق فقط عشق پدر مادرمون والا بخدا

عشقی نیس فقط اشتباها اسمشو عشق گذاشتن

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
خوب تو‌ میزدی ماروهم تگ میکردی مسعودو ولش کن یا تاپیک ببعی میزنه یا جن😂😂😂

من تا حالا نزدم که بلد نیستم تک نمیشه. هر چی میخواد بزنه ما به روش خودمون تاپیک و هدایت میکنیم😂😂 

فداتشم❤❤ نمیدونم همش فکرم درگیره این ک چرا ج استوریش دادم.. ولی بنظرت اینجوری فکرش بیشتر درگیر میشه ...

آره 

اگر دوست داشته باشه حتما خودش میاد سمتت شک نکن الان فقط باید منتظر باشی هیچ کاری نکن دیگه

آره  اگر دوست داشته باشه حتما خودش میاد سمتت شک نکن الان فقط باید منتظر باشی هیچ کاری نکن دیگه

تمام عزیز دلم❤❤وایی نمیدونم چرا حرفات بهم آرامش خاصی میده فککنم تاپیکآی قبلیمم بودی اره؟

من دو هفتع🙁 سر چی بحثتون شد؟

هیچی الکی، کلا آدم قهر قهر و هست، توی این سه سال خیلی قهر و آشتی داشتیم. ۱۰ روز پیش یهو گفت بی حوصله ام پیام نده و اینا البته چن روز بود بی حوصله بود، منم دیگه پی ام ندادم تا فرداش که گفت نمیخوامت برو، منم دیگه خسته شده بودم از قهرهاش، هیچی نگفتم تا جمعه که خودش زنگ زد و پیام داد من باهاش سرد رفتار کردم، دیگه از جمعه پیام نداده

وایی شما دوتا چقد باحالید 😂😂 همیشه کام دلتون شیرین  واس منم دعا کنید برگرده🙁

فدات گلم ایشالله که زودتر برگرده و خوشبخت شین❤😍🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
من تا حالا نزدم که بلد نیستم تک نمیشه. هر چی میخواد بزنه ما به روش خودمون تاپیک و هدایت میکنیم😂😂&n ...

😂😂افرین اصلا به عنوانش توجه نمیکنیم😂😂 الان که دارم فک میکنم خیلی واسش عذاب اوره😂😂😂

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
هیچی الکی، کلا آدم قهر قهر و هست، توی این سه سال خیلی قهر و آشتی داشتیم. ۱۰ روز پیش یهو گفت بی حوصله ...

مال منم بی دلیل گذاشت رفت گف حوصله رابطه جدی ندارم😔 همش منتظرشم🙁نمیدومم ی حسی بهم میگ حتما برمیگرده کاش همونطوری بسه ک احساس میکنم😢