2777
2789
ی دونه لیس زدم بقیش واسه تو🤭

بیا ی دونه بهت بدم اصلا🍭🍭🍭🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هممون ی زمانی فک میکنیم عاشقیم ولی اکثراااا ب مرور زمان میفهمیم ک اصن عشقی نبود و کلا ی هیجانات خاصی ...

و یک زمانی هم میاد که تو دیگه احساسی نداری به طرف مقابل حتی فکرشم نمیکردی اماااااا برمیگرده پشیمون دوباره ادعای عاشقی داره 

آفرین محبت معمولی

محبت معمولی شرف داره ب این عشقا حداقل لذتشو میبری ولی بعدا نباشه ب خودت صدمه نمیزنی.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
دعایی ذکری میشناسین ک مجرب باشه و مهرم ب دلش بشینه و بیاد سمتم؟؟ بنظرت خیلی بد شده ک ج استوریش دادم ...

نه عزیزم دعایی نمیشناسم من اینجور مواقع فقط از خدا کمک میخوام مستقیما با خودشون حرف میزنم 

کارتم اصلا اشتباه نبود اتفاقا خوب کاری کردی اینجوری فهمیده شما هنوز دوستش داری حالادیگه اگه اونم شما رو بخواد باید خودش بیادجلو شما هیچ حرکت دیگه ای نکن

۴تا شد که

س تا من یکی تو🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
هممون دربه در شدیم 😂😂منم دوستان و دیدم مسعود خان هم تاپیک نزد دور هم باشیم 😄

خوب تو‌ میزدی ماروهم تگ میکردی مسعودو ولش کن یا تاپیک ببعی میزنه یا جن😂😂😂

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
نه عزیزم دعایی نمیشناسم من اینجور مواقع فقط از خدا کمک میخوام مستقیما با خودشون حرف میزنم  کار ...

فداتشم❤❤ نمیدونم همش فکرم درگیره این ک چرا ج استوریش دادم.. ولی بنظرت اینجوری فکرش بیشتر درگیر میشه تا اینک سکوت کنم اره؟

ینی میگی همشون ی روز بر میگردن؟؟

بستگی به اون دختر داره،

من خودم وقتی رفت شمارم عوض کردم اصلا هرگز پیگیرش نشدم و خیلی شیک مجلسی سنگین راه خودم ادامه دادم ...

بستگی به پسرم داره اگه از این پسرای وکو وله امروزی باشه این نشد یکی دیگه از این لاشیا خوب به طبع اگر رفتی میره سراغ یکی دیگه اصنم سراغت نمیاد اگرم سراغت نیاد چه بهتر این مدل پسر باید بذاری بده خودتم ازش فرار کنی اما اگر پسر با خانواده دار با اصل نصب ریشه دار باسه ببینه دختر خوب بوده و دنبال ازدواج باشه مسلما برمیگرده 

و یک زمانی هم میاد که تو دیگه احساسی نداری به طرف مقابل حتی فکرشم نمیکردی اماااااا برمیگرده پشیمون د ...

دیقا زمانی برمیگردن ک احساسی نمونده و تو با تمام وجودت رهاش کردی .

به این میگن قانون رها سازی .

رهاش کردی ک برگشته  اگه با تمام وجود ی چیزیو رها نکنیم هیچوقت برنمیگرده.

قانون رها سازی معجزه میکنه

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
🍬 خودم دارم😌😛

از اینا دوس ندارم فقط اینا🍭🍭🍭😍😋😋😋