2777
2789
تمام عزیز دلم❤❤وایی نمیدونم چرا حرفات بهم آرامش خاصی میده فککنم تاپیکآی قبلیمم بودی اره؟

نه متاسفانه نبودم گلم 

خداروشکر که این حس بهت دست داده خوشحالم عزیزم

امیدوارم برگرده و عاشقانه تا همیشه با هم ادامه بدین😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه متاسفانه نبودم گلم  خداروشکر که این حس بهت دست داده خوشحالم عزیزم امیدوارم برگرده و عاشقان ...

قربونت برم من انشالله...من ک دیوانه وار منتظرشم🙈ولی دیگ خودم کاری نمیکنم واس ی دختر فقط غرورش میمونه و بس...

21

ببین اوایل رابطه خیلی گرم و صمیمیه،همین دوس پسر من‌یکسال اول،نصف روز هم از من جدا نمیشد، نباید قهر دوهفته ای توی این زمان کوتاه اتفق بیفته، به نظرم اگه برگشت محکم وایسا، بزار به غلط کردن بیفته بعد جوابشو بده وگرنه تا آخر باید زجر بکشی 

ببین اوایل رابطه خیلی گرم و صمیمیه،همین دوس پسر من‌یکسال اول،نصف روز هم از من جدا نمیشد، نباید قهر د ...

اووف خیلی دلتنگم نمیدونم چیکار کنم🙁🙁میگی فقط منتظر باشم اره؟ خودم اصن سراغش نرم؟

البته امروز جواب استوریش رو دادم خوند ولی هیچ جوابی نگرفتم...احساس میکنم غرورم شکست همش ب خدوم فش میدم از اون وقته

قربونت برم من انشالله...من ک دیوانه وار منتظرشم🙈ولی دیگ خودم کاری نمیکنم واس ی دختر فقط غرورش میمون ...

خدا نکنه عزیزدلم

آره گلم میفهممت غرورت خیلی مهمه تا اینجا عالی پیش رفتی دیگه بقیش وظیفه اونه که عشقشو ثابت کنه 

خدا نکنه عزیزدلم آره گلم میفهممت غرورت خیلی مهمه تا اینجا عالی پیش رفتی دیگه بقیش وظیفه اونه ک ...

فداتشم❤❤خیلی ماهی ممنون بابت پاسخگویت ب تاپیکم کلی انرژی گرفتم 😘

اووف خیلی دلتنگم نمیدونم چیکار کنم🙁🙁میگی فقط منتظر باشم اره؟ خودم اصن سراغش نرم؟ البته امروز جواب ...

نباید جواب میدادی، اینارو بی محلی فقط باید کرد. تو دوماهه باهاشی ،دلتنگ شدی، پس من چی بگم بعد از سه سال گذاشته رفته....اصلا سمتش نرو دیگه. حتی چک نکن توی تلگرام و وات. خودش میاد‌