2777
2789
عنوان

خرجا دم عید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 27 پست
مرسی عزیزم که درکم میکنی 😔حرف اون خانوم خیلی دلمو شکست گریم گرفته کاش تاپیک نزده بودم

فدات عزیزدلم عیب نداره خودتو ناراحت نکن ایشونم ناخواسته گفتن 

ببین منو شوهرم تو دوران عقد دقیقا مثل شما بودیم ولی زمان ازدواج همه چی داشتیم اصلا نگران نباش

خوب یبار این سوخته  همیشه که نمیسوره عزیزمم  من بخاطر خودت میگم بفکررر باشید اونم زیادد ...

آره اما حقوق ما همینقدره، خرج خاصی هم نمی‌کنیم، اما هرروز از یه جایی یه خرج درمیاد 

نه مسافرت میریم نه لباس بخریم، رستوران هم شاید ماهی دوبار شایدم یکبار 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدات عزیزدلم عیب نداره خودتو ناراحت نکن ایشونم ناخواسته گفتن  ببین منو شوهرم تو دوران عقد دقیق ...

داریم شبانه روز تلاش می‌کنیم، خیلی گرونیه

ما که نخواستیم اینجوری باشیم

مرسی عزیزم 

آره اما حقوق ما همینقدره، خرج خاصی هم نمی‌کنیم، اما هرروز از یه جایی یه خرج درمیاد  نه مسافرت ...

ببین یه چیزیم بهت بگم اولش همینه تو چشمیید 

باورت میشه من خریدایی عقدموو دزدیدن ازم 

هر روز یبلایی سرمون میومد 

ببین اگه مینونی یه خروس بکشید

نگران نباش به چیزای خوب فکر کن

خواهر شوهرم خانه داره، اما خیلی مایه دارن میلیاردر، نقطه مقابل ما 

من تحصیلات م ازون بیشتر هنیشه دنبال کار بودم، همیش6 میگم من چی کم داشتم، خوش بحالش انقدر راحت زندگی میکنه، برا بچش معلم میگیره ساعتی 160 تومن برا زبان، همیشه به خریده

اما من.... 😓

خواهر شوهرم خانه داره، اما خیلی مایه دارن میلیاردر، نقطه مقابل ما  من تحصیلات م ازون بیشتر هنی ...

عزیزم اینجوری نگو همیشه هر چی که هستی و هرچی که داری شکر کن تو نمیدووونی شکر گذاری چه معجزه ای میکنه به این افتخار کن که تحصیلات عالی داری شاید اون یه مشکلی تو زندگیش داره که تو ازش بی خبری همیشه بخاطر هررررچی حتی کوچیکترین و بی اهمیت ترین چیز خدا رو شکر کن ببین چه رحمتو برکت بزرگی تو زندگیت بیوفته 

عزیزم اینجوری نگو همیشه هر چی که هستی و هرچی که داری شکر کن تو نمیدووونی شکر گذاری چه معجزه ای میکنه ...

همش شکرگزار بخدا، به شاگردام راضی بودم دو هفته که مریص شدم یکیشون پرید و درآمدم نصف شد، 

همش شکرگزار بخدا، به شاگردام راضی بودم دو هفته که مریص شدم یکیشون پرید و درآمدم نصف شد، 

اره عزیزم درستشم همینه اشکال نداره خدا صدتا درو میبنده یکیشو باز میزاره به آینده قشنگت فکر کن خانووووم😍راستی چند سالته من ۲۲ سالمه