2777
2789
عنوان

خرجا دم عید

249 بازدید | 27 پست

امشب چرا انقدر خلوته

دوستان من و شوهرم وضعمون معمولیه اما وقتی یه مریضی یا خرابی ماشین پیش بیاد واقعا خالی میشیم، الان سر سیلندر سوزوند یه تومن شد. 

قسط وام هامون هم هست، پول دکتر و.. 

خودمم شاگرد میگرفتم الان مریض شدم دو هفته یکیشون پرید راستش دستمون خالیخ

دلم میخواست برا عید مانتو بخرم، البته عقدیم، فکر نکنم بتونیم

بعضی ها واقعا خیلی درمیارن و شاگرد دارن اما من شهرستانم خیلی کم میگیرم بازم سختشونه، خوبم درس میدم. 

ولی چیزی در نمیارم به همینم راضی بودم، همش دنبال یه راهی برا پول در آوردنم. دوست ندارم همش با حسرت زندگی کنیم 

فعلاب فکر سلامتیتون باشید ک کرونا  اومده.همون بهار ک چیزی نخرید

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمتر خرج کنید بیشتر کار کنید  خیلی سخته زندگی  😭😭

خرج الکی نمی‌کنیم اصلا، شوهرم از صبح تا 6 سرکار، مهندسم هست تو قسمت مهندسی بهش دو تومن میدن

ما مهندس‌ها شانس نداریم خرحمالی و استرس و کار سخت، اما حقوقمون صفره، 

یعنی چی بفکر اینده؟ ما جفتمون مهندسی خوندیم و کار می‌کنیم اما خرجا بالاست  تاحالا سر سیلندر سو ...

خوب یبار این سوخته 

همیشه که نمیسوره عزیزمم 

من بخاطر خودت میگم بفکررر باشید اونم زیادد فکر کنید 

الاان اجاره خونه 

خرج و برج خونه میدونی چقده؟؟