2777
2789
عنوان

هفته 27

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 44 پست
🙄🙄 وا چه باحالن اینا سونوگرافی شخصی میری 

اره شخصیه عراقم ایران نیستم دستم جایی بند نیستت

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
ببین تو سونو ۳ هفته پیشم سرش هنوز بزرگ بود خونواده شوهرم میگن هنوز تو این هفته ۲۷ هم چشاش کامل نیستو ...

وای کی گفته الان نسبتا کامله تو نت بزن هفته های بارداری 27 بزن بخون 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ منم همشاین فکرو میکنم خخخ  منم از اول هزارتا درد گرفتم درکت میکنم  دندون درد خیلییی ...

مگه میشه تو بارداری دندون پزشکی برید؟!

تا پایان سه ماهه دوم بارداری جنین شما رشد قابل توجهی کرده است و حدود یک کیلوگرم وزن دارد؛ درست دو برابر چهار هفته پیش. آنها هنوز دوست دارن به شکل خمیده در رحم مادر قرار بگیرند. او میتواند همچنان لگد بزند و حرکاتی انجام دهد. او حتی میتواند لبخند بزند و این خبر خوبی است. شما میتوانید همچنان به حرف زدن با فرزندتان ادامه دهید و مطمئن باشید به حرفهای شما واکنش نشان میدهد.

جنین 27 هفته‌ای، همه رحم شما را پر می‌کند! وزن جنین در هفته بیست‌وهفت بارداری به حدود 875 گرم رسیده و طول بدن او نیز 36.6 سانتی‌متر است؛ تقریبا اندازه یک گل کلم. او اکنون می‌تواند چشمان خود را باز و بسته کند و در زمان‌های مشخصی می‌خوابد و بیدار می‌شود. او می‌تواند انگشت‌هایش را نیز بمکد. هرچند ریه‌های او هنوز کاملا رشد نکرده است، اما درصورتی‌که جنین در هفته 27 به‌طور اتفاقی نارس به دنیا بیاید، با کمک دستگاه ریه او قادر خواهد بود تنفس را انجام دهد. به حرکت‌های ریتمیک و منظم کودک خود دقت کنید زیرا نشانه سکسکه‌هایی هستند که از این به بعد ممکن است به‌طور معمول رخ دهند. معمولا هر بار سکسکه کودک تنها چند لحظه طول خواهد کشید و درنتیجه برای او آزاردهنده نخواهد بود؛ پس از احساس این حرکات لذت ببرید! با رشد بیشتر بافت مغز اکنون مغز کودک شما بسیار فعال است. فکر می‌کنید او به چه چیز فکر می‌کند؟!
جنین در هفته بیست و هفتم بارداری با افزایش چربیها در زیر پوستش چاقتر میشود و از آنجا که رگهای خونی به سطح پوستش بسیار نزدیکند صورتی به نظر می‌رسد. او پس از تولد با اتکا به همین چربی‌ها انرژی مورد نیاز را تولید و خود را در برابر سرما حفظ میکند. در انتهای هفته بیست و هفتم بارداری وزن او شاید به یک کیلوگرم خواهد رسید جفت جنین نیز اکنون به طور کامل رشد کرده است.
جنین در هفته بیست و هفت به قدری ضربه میزند که ممکن است باعث آزردگی شما شود و حتی بترسید از این که ناگهان خارج شود. اما نگران نشوید. لگدهای جنین به شخصیت او مربوط میشود تا سلامتش.

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

تو سه ماه دوم اره چون خود دندون درد و عفونت باعث زایمان زودرس میشه من نزاشتم عکس بگیرن از دندونم عکس خطرناکه 

وای عزیزم ان شالله بسلامتی و تندرستی دنیا بیاد هیچوختم مریض نشه راحت بزرگش کنی خوشبحالت چیزی نمونده ...

عزیزم واسه توام زود میگذره ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد من خیلی سنگین شدم دیگه خدا خدا میکنم دیگه تا هفته آینده یا حداقل دوهفته دیگه بیادش چون درد هم دارم خوابم نمیبره از استرس بارداریم دیگه خسته شدم آره خیلی آدم ذوق داره ببینه چه شکلیه من که هنوز باورم نیمشه بچه تودلم باشه خدا خودش همه نی نی یارو حفظ کنه😘

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
وای کی گفته الان نسبتا کامله تو نت بزن هفته های بارداری 27 بزن بخون 

تو اینترنت زدم بخدا چند روز پیش درد پریودی شدید گرفتم بیمارستان دولتی رفتم گفتم من ایرانیم بلد نیستم چی به چیه بچه اولمه تروخدا اگر زایمان زودرسم بچم زنده میمونه؟!  میگفت تو هنوز پنج ماهت نشده معلومه که نمیمونه میمیره چی داره که بمونه هی میگفتم بابا ۲۶ هفتمه هی میگفت نه اله بله دکتر عمومی نفهمی بود دکتر شخصی رفتم گفت یک هفته دیگه میری تو هفت ماه عفونت شدید داری زایمان زودرس میشی خدایی ناکرده قرص دوا داد ولی گاهی اوقات درد پریودیه هسد بازم با درد واژن

ببین تو سونو ۳ هفته پیشم سرش هنوز بزرگ بود خونواده شوهرم میگن هنوز تو این هفته ۲۷ هم چشاش کامل نیستو ...

عزیزم اپلکیشن مادرشو رو از بازار یا گوگل دانلود کن بریز توگوشیت خیلیی خوبه هفته به هفته که واردش میشی واست میگه جنین چقدره چه اتفاقایی توشکمت داره میوفته چه چیزایی طبیعیه و وزنو قدو همه چیشو نوشته تا زایمانت

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزیزم واسه توام زود میگذره ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد من خیلی سنگین شدم دیگه خدا خدا میکنم دیگه ت ...

قربونت برم خدا حفظت کنه براش مادر مهربون درکت میکنم من از بس هزارتا درد و اینا گرفتما همش میخوام زود بگذره بیاد بیرون اینکه یبار سنگین همراهته اذیتت میکنه مثل قبل نیستی اذیت کنندس از اون بدتر هرروز باید چک کنی تکون بخوره لکه بینی نباشه ب ادرارت نگاه کنی خونی نباشه رو کمرخوابیده نباشی مدام تکرر ادرار دلت میخواد زودی بیاد جلو چشت باشه خیالت راحت باشه ههههه

تو اینترنت زدم بخدا چند روز پیش درد پریودی شدید گرفتم بیمارستان دولتی رفتم گفتم من ایرانیم بلد نیستم ...

درد واژن که طبیعی نه میمونه سریع بزارن تو دستگاه بچه 24 هفته مونده دخترخاله خودم بچش 27 هفته موندش نمیتونی بیای ایران‌

عزیزم اپلکیشن مادرشو رو از بازار یا گوگل دانلود کن بریز توگوشیت خیلیی خوبه هفته به هفته که واردش میش ...

نینی پلاس تازه دیروز نصب کردم میگه تازه دهنشو میتونه وازو بسته کنه چشاشو باز کنه اینجور چیزا 

درد واژن که طبیعی نه میمونه سریع بزارن تو دستگاه بچه 24 هفته مونده دخترخاله خودم بچش 27 هفته موندش ن ...

از خدامه بیام ممنوعیت سفرم و اینکه پاسم مشکل داره از اینورم همش فکر میکنم نکنه راس میگن بچم کامل نیست اخه شکمم اونقدرا بزرگ نیس بشه گفت توش یه بچه جا شده حس میکنم خیلی ضعیف نحیف کوچولو ریزه بقیش دمو دستگاه خودمه

از خدامه بیام ممنوعیت سفرم و اینکه پاسم مشکل داره از اینورم همش فکر میکنم نکنه راس میگن بچم کامل نیس ...

نه فعلا کوچیکه خودتم اگه لاغری کوچیک قرصاتو بخور فقط 

نه فعلا کوچیکه خودتم اگه لاغری کوچیک قرصاتو بخور فقط 

قرصامو میخورم لاغرم نیستم تو پرم ولی تو بارداری لاغر شدم 

شکمم نسبتا خوبه اونقدرا  کم نیست ولی باورم نمیشه بچم داره رشد میکنه دکترایه اینجا ناامیدت میکنن یجور میگن انگار بچه فقط تو نه ماه زنده میمونه و کامل شده قبلش زنده نمیمونه