2777
2789
عنوان

خدایاااااااااا چیکا. کنم دیگ خستم😓😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 66 پست

عزیز ببخشید ولی مادرت یه موجود روانی و مریضه اون دیگه عمر خودشو کرده هیچ دلت براش نسوزه دوسه بسته قرص خواب بگیر روزی یکی بریز تو غذاش تا بگیره بکپه کم چرت بگه 😠

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی واسه منم دعا کن 🙏

انشالله صبرکن نیتت صاف کن

من ی شب جلو مامان بزرگ و خاله ام و بقیه اعضای خانواده داداشمم کتکم زد و حرفای زشت و دروغ و تهمت بهم زدن بی گناه بودم میرفتم بیرون اگه ب طور اتفاقی اون پسر رد میشد چون محلمون کوچیک بود خیلی پیش میومد همو ببینیم اما اونا میگفتن شما باهم درارتباطین هماهنگ کردین... من از ته دلم همون شب دعاکردم ک یا تااخر این ماه رمضان بمیرم یا شوهرکنم برم ک دست همتون راحت بشم... ایقدگریه کردم ایقدغصه خوردم ایقدخودکشی کردم و فایده نداشت... تا این ک بهدهمون ماه رمضان چهارتا خاستگار باهم داشتم از بین اینا یکیش اقوام مادرم میشد تو رودروایسی قرارگرفتن و کم کم اومدن جلو تااینکه الان همسرم شد.  و زندگی خوبی رو داریم راضی ام هرچی ک هست بهتراز زندگی قبلم هست.   ب بقیه توجه نکن ب فکر خودت باش 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20