2777
2789
عنوان

خدایاااااااااا چیکا. کنم دیگ خستم😓😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 66 پست
ا. ن روز میگن زنگ می‌زنیم بیان تورو ببرن پلیسا 🙂

بگو زنگ بزن پلیس بیاد ببینم کیو میبره.بگو برو تیمارستان بستریت کنن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو زنگ بزن پلیس بیاد ببینم کیو میبره.بگو برو تیمارستان بستریت کنن

انقد با اطمینان حرف می‌زد که زنگ بزنم میان میبرمت تا خودمون نگیم ولت نمیکنن نمیدونم گفتش ی جایی میبرمت اسمشو یادم نیست 

دارم ولی اونا ک حرف مادر منو گوش میذن حتی بعضی وفتا داداشم میاد کتکم میزنه ک چرا مامان و اذیت میکنی& ...

لج لجبازی گنار بزار یه مدت بشو اون چیزی که اونا میخان هرکاری که اعتمادشون جلب کنی بعدش از خاهر بزرگتر بخاه با مادرت صحبت کنه وبگه پشیمونی اشتباه کردی 

مجبوری تحمل کنی حالا تو‌خودت برا خودت ارزوی مرگ میکنی دوسته بیچاره من مادرش افسردگی داشت فهمید دخت ...

یا خدا چه ادمای روانی پیدا میشن ترس برم داشت 😖

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴

منم همینطور بودم حتی شاید بدتراز تو.. خیلی سرکوفت میخورم و اصلا نمیزاشتن جایی برم خداروشکرالان دوساله ک ازدواج کردم و خیلی خوشبختم خدا رو هزار بار شکر میکنم.. 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20