2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میاین تو رو خدا 🥺

320 بازدید | 26 پست

سلام به روی ماهتون. من ۳-۴ ماه پیش بارداری خارج از رحم داشتم چون خیلی مطمئن نبودن دکترها دیر شد و مجبور شدم لاپراسکوپی بشم. الان دوباره ماه اول اقدامم هست. و حالم دقیقا مثل اوایلی هست که نمیدونستم باردارم... سینه هام یه حالی شدن و مرتب سرگیجه دارم کمرم هم گرفته. اون سری ۷-۸ روز مونده بود به موعدم که فهمیدم باردارم. الانم دقیقا تو همون تایماس. با این تفاوت که لکه بینی ندارم. بارداری قبلیم لکه بینی قرمز داشتم که با شیاف کنترل شد... الان موندم به نظرتون باردارم؟ می ترسم باز همون بلا ها سرم بیاد استرس گرفتم 🙁 یا شایدم توهم دارم اصلا گیج شدم!! خیلی زود نیست بی بی چک بذارم به نظرتون؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خیلی زوده عزیزم بذار یک هفته از موعد پریودیت بگذزه بعد برو آزمایش بده

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

عزیز دلم استرس از هر چیزی بدتره برات.

چرا استرس داری؟؟ بسپار به خدا همه چیزو

ان شاالله که این یکی نی نی صحیح و سالم یه گوشه ی رحم جا خوش کرده باشه و خبر خوب بارداریتو سریع بدی.

اینکه قبلا چه شکلی بودی و الانم اون شکلی ربطی به خارج رحم بودن بارداریت نداره.

پس استرسو بزار کنار و با یه بی بی چک مطمئن شو که داری مامان میشی

خوب یه بی بی چک بزن ببین دیگه این دیگه ترس نداره که یا هستی یا نیستی اگه باردار بودی برو دکتر تحت نظرش باش 

در ضمن یک بارحاملگی خارج ازرحم دلیل نمیشه که بعدی هم خارج از رحم باشه من خیلیارو دیدم بار اول خارج رحم بودن ولی بار دوم حاملگی نرمال داشتن

چرا خیلی زوده عزیزم بذار یک هفته از موعد پریودیت بگذزه بعد برو آزمایش بده

اون دفعه هم همین موقع ها بود که بی بی مثبت شد ولی راست میگی الان دلشو ندارم باز زود بی بی بزنم

عزیز دلم استرس از هر چیزی بدتره برات. چرا استرس داری؟؟ بسپار به خدا همه چیزو ان شاالله که این یکی ...

ممنون عزیزم آرامش دادی بهم. ولی هنوزم مطمئن نیستم آخه میگم شاید توهم می زنم. یه چند روز بگذره بی بی میذارم مطمئن بشم