2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میاین تو رو خدا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 26 پست
اون دفعه هم همین موقع ها بود که بی بی مثبت شد ولی راست میگی الان دلشو ندارم باز زود بی بی بزنم

اره عزیزم منم بخاطر همین میگم ک خدای نکرده ناامید نشی بذار به موقع بزن با خیالت راحت ک مطمئن بشی. انشاالله ب حق این اذان هرچی از خدای میخوای بهت بده 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست میزنی از درون درد میگیره یا نه یه درد کلی و خارش کلی داره حساس شده سینه تون

نه دردش به اون مرحله نرسیده. خارش هم ندارم. ولی از تو یه حسی داره نمیدونم چجوری بگم... یه حالتی مثل مور مور شدن

ممنون عزیزم آرامش دادی بهم. ولی هنوزم مطمئن نیستم آخه میگم شاید توهم می زنم. یه چند روز بگذره بی بی ...

توهم هم باشه؛ بزار توهم شیرین و خاطره انگیزی باشه برات. نه یه تهوم استرس زا. 

استرس خودش باعث میشه که اگه بارداری خدایی ناکرده از بین بره.

آروم آروم باش.

باردار بودی که مبارکها باشه

نبودی؛ ان شاالله ماه بعد

اصلا استرس نگیر که همین استرس لامصب ممکنه کار دستت بده

بالاخره استرس داری یان آدم بدونه خیلی بهتره

استرس که الان دارم یکم ولی چون مطمئن نیستم سعی میکنم بهش فکر نکنم. اما اگه بی بی بزنم و مثبت بشه استرسم خیلی بیشتر میشه عزیزم منظورم این بود

نه دردش به اون مرحله نرسیده. خارش هم ندارم. ولی از تو یه حسی داره نمیدونم چجوری بگم... یه حالتی مثل ...

به بارداری فک نکن آدم بعد سقط کلا توهم میزنه ولی ایشالا که باردار باشی و برات بمونه