2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتي عزيزم پس خوبه وزنش؟

ن کمبود وزن داره.وزن تولدش 3400 بوده

بیش از اندازه لاغره.همه دنده هاش زده بیرون(بدون اغراق میگما)

یعنی ی قاشق غذا نمی خورد.سه ماهه از شیر گرفتمش(شیرخشکی).غذاش خیلی خوب شده اما فقط و فقط با بازی غذا میخوره.اینقدر باید گلوش بزنم و پشت سرش بدوم تا دهنش باز کنه ی ذره غذا بخوره

ولی تحرکش هم بیش از اندازه بالا هست.ی دقیقه نمیشینه.خوابش کمه

ن کمبود وزن داره.وزن تولدش 3400 بوده بیش از اندازه لاغره.همه دنده هاش زده بیرون(بدون اغراق میگما) ...

دقيقا دختر منم همين بود شير خشكي هنوزم شبا تو خواب بهش ميدم چون بيداري اصلا شير نميخوره غذا خوردنش هم بدك نيست به قول شما منم همين با كارتن و بازي بهش ميدم اما خوابش خوبه با اينكه بهش ميرسم ولي وزنش زياد نميشه تازه شربت ويتامين ميدم اما بدنش مقاوم نيست تا ميخواد جون بگيره مريض ميشه 

دختر منم پست كمرش دست ميزنم اعصابم بهم ميريزه ولي همه كفتن نگران نباشيد دخترا همينن تازه تا ٣سال و نيم همين داستانه يهو از ٤سال رشد ميكنن

دقيقا دختر منم همين بود شير خشكي هنوزم شبا تو خواب بهش ميدم چون بيداري اصلا شير نميخوره غذا خوردنش ه ...

دختر من تا دوماهگی شیر خودم میخورد قد و وزنش بالای نمودار بود تا شیرخشکی شد کلا وزنش اومد زیر نمودار نزدیک ده تا شیر خشک عوض کردم شیروانی و پاستوریزه دادم هیچ اثری نداشت

دختر من یکی دندون یکی یبوست کل جونش گرفته نمی ذاره رشد کنه و شیطون ی زیاد

دختر من تا دوماهگی شیر خودم میخورد قد و وزنش بالای نمودار بود تا شیرخشکی شد کلا وزنش اومد زیر نمودار ...

اهان خب پس تحرك اينا تاثير داره كلا رو غذا راستي يه شربت معرفي ميكنم بهتون واسش بخرين واسه اشتها خوبه اسمش kidicare