☑️ دو نفری که در قم به ویروس کرونا مبتلا شدند از افراد مسن و از دو منطقه جداگانه قم بوده و نه تنها سفر خارجی بلکه سفر خارج از استان هم نداشته اند. با این حال هنوز علت و چگونگی ابتلای احتمالی آنان به کرونا مشخص نیست و موضوع در دست بررسی است.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سرفه نمیکنه فقط خفیف تب کرده و بیحاله حالا شب میریم دکتر توکل ب خدا
دختر منم تب خفیف داره از دیروز دارو میدم کنترل میشه نگران نباش چیزی نیس اه اکی دکتر نبر دکتر و مطبها الان خودشون ناقل بیماری هستن
کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀 اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
اخه میگن حالا جواب قطعی مونده فعلا مرحله اول مثبت شده
کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀 اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
☑️ دو نفری که در قم به ویروس کرونا مبتلا شدند از افراد مسن و از دو منطقه جداگانه قم بوده و نه تنها س ...
بدبخت شدیم دیه
این دوتا از کی گرفتن پس؟
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
خدایاااا من چیکار کنمممم شوهرم معلمه هر روز باید با اون همه بچه سر و کله بزنه و تو جمع باشه 😭😭😭😭 ...
شوهر منم فروشندس
فرقی نمیکنه همه شاغلین نا خوداگاه با همه سرو کار دارن