2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا میگی زیرنویس کردن؟؟؟؟😳😳😳😳یعنی الانم دارن میگن

من اینجا دیدم میگفتن صداسیمام زیرنویس کرده.. خودم ندیدم.. 

فقط اینترنشنالو دیدم گفتن... 

خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده

بچه ها

تواصفهان 

ازاون هفته توگروههای مدرسه شایعه شد

که ازاین هفته میخوان مدارسوتعطیل کنن

مافکرکردیم دروغه 

چون دیگه هیچی گفته نشد

ولی حالاانگارواقعی شد

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

آقا من میخواستم فروش بهاره برم تومبان بخرم 😂😂😂توووومبان ..کنسل شد که

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
مث پسر من  از صبح تب کرده  اعصابم خردهههههههه  مال منم استامینافن خورد بعدش هرچی خ ...

حتما دكتر ببرين. من صبح بيدارشدم 

ديدم سرفه ميكنه سريع بردم دكتر

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍
شما الان اطلاع داشتی که آمده ایران ؟؟؟ بعدشم جدی بگیریم بهتره چه ربطی به اعصاب و روان داره

بله ب لطف خانوما وراج همیشه در صحنه نی نی سایت مگه میشه کسی خبردار نشه 

والا نصف خبرای مهم رو من اینجا فهمیدم 

ده نفر تاپیک زدن بسه دیگه هی کششش میدین ک چی 

ان شالله زودتر این بیماری بره این سایت یه نفس راحت بکشه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بله

منم همینطور دارم میمیرم از ترس امروز فهمیدم میگن کل بینارستان کامکار رو قرنطینه کردن کسی بیرون نیاد😣😣

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
والا استرس برای همست  خودمون  بمیریم یه بچه کوچیک تنها چه بلایی سرش میاد😭😭

آره راست میگی خدا نکنه خواهر😭😭😭

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
حتما دكتر ببرين. من صبح بيدارشدم  ديدم سرفه ميكنه سريع بردم دكتر

سرفه نمیکنه 

فقط خفیف تب کرده 

و بیحاله 

حالا شب میریم دکتر توکل ب خدا 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بچه ها تواصفهان  ازاون هفته توگروههای مدرسه شایعه شد که ازاین هفته میخوان مدارسوتعطیل کنن ...

مگه اصفهانم خبری شده؟؟؟؟ 

من خبر مرگم میخوام پاشم برم اصفهان

.Pain🔥you made me a believer

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز