2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مطمئنی،؟؟

اره عزیزم همه میگن از خیلیا شنیدم

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
شاید بخاطر اینکه مردم نرن رای بدن شایعه کردن 😐

نه بابا تایید شده

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
خودم از اخبار شنیدم نوزاد بلافاصله بعد از تولدش مبتلا شده

میگم ک منم شنیدم 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
دوستای عزیز،اول از همه آروم باشید خونسردیتونو حفظ کنید کسانی که بچه مدرسه ای دارند به بچه هاشون بگ ...

والا الان فک نکنم دگ کسی مدرسه بره

پر از حرف ناگفتمو این بعنی مرگ تدریجی:)
چه بد  والا دیگه خرید عید هم نمیتونیم بریم 😐

دقیقا😣😣😥

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
زیمباوه گواتمالا جیبوتی

بگو کلا ایران نیاد😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
فقططططط تمام استرسم بخاطر بچه هامه خدایا خودت تمام بچه ها رو حفظ کن

والا استرس برای همست 

خودمون  بمیریم یه بچه کوچیک تنها چه بلایی سرش میاد😭😭

این پروفایل متعلق به یک نفر نیست...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز