2821
2789
پسر من مريضه تب ميكنه گلوش خلط داره صداش كيپه اسهال شده  دوبارم خلطاي گلوش مثل استفراغ ريخته ب ...

دخترمن غیراز اون موردخلط گلوکه مثل استفراغ ریخته همه روداره 

ولی خیلی خفیف 

نبردمش دکتر

ترسیدم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر من مريضه تب ميكنه گلوش خلط داره صداش كيپه اسهال شده  دوبارم خلطاي گلوش مثل استفراغ ريخته ب ...

مث پسر من 

از صبح تب کرده 

اعصابم خردهههههههه 

مال منم استامینافن خورد بعدش هرچی خورده بود بالا اورد

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

فقططططط تمام استرسم بخاطر بچه هامه خدایا خودت تمام بچه ها رو حفظ کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
شبکه خبر صداسیما.. زیرنویس کرد😕🙄

چه بد 

والا دیگه خرید عید هم نمیتونیم بریم 😐

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
ازكجا ميدوني ؟؟؟ توروخدا راست ميگي؟؟؟ پسر من يكسال ونيمه هس

همه میگن شنیدم منم

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
جون من ...من هروقت تاپیک میزنم تو بیا سینه بزن.وقتی میبنم سینه میزنی جوون میگیرم😂😂😂😂😂😂😂

قدر نمیدونید ولی😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

خدایا چرا قم آخه  چرا قم چرا قم

شما ساکن قمی؟؟؟؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
بس لعنتیا  خدا بگم چکارتون کنه  بسه بسه بسه توروخدا  همینجوری اعصاب و روانمون داغو ...

شما الان اطلاع داشتی که آمده ایران ؟؟؟ بعدشم جدی بگیریم بهتره چه ربطی به اعصاب و روان داره

دوستای عزیز،اول از همه آروم باشید خونسردیتونو حفظ کنید

کسانی که بچه مدرسه ای دارند به بچه هاشون بگن حتما با آب و صابون هر زنگ تفریح  دستاشونو بشورن خودکار و وسایل و دهنشون نکنن،بادوستاشون دیت و روبوسی نکنن،حدالمکان بجز مواقع ضروری بیرون نرید حوله دست و صورتتون جداگانه باشه برای همه اعضای خانواده 

نظافت و رعایت کنید ماسک بزنید بیرون،بچه هاتون از مدرسه میان حموم کنن همون اول،زنها و مردهای شاغل مرتب دستاشونو بشورن از کار میان حمام کنن،چند وقت دیگه عیده دست دادن وروبوسی رو فراموش کنید،کمی مراقب باشید اتفاقی نمیفته،انفولانزا یا خیلی چیزا کشنده است کرونا خیلی سرو صدا کرده،اعلائم کرونا مانند سرما خوردگی هست هرکی این اعلائم رو داشت حتما به دکتربره نگه سرما خوردم خودش سرخود دارو مصرف کنه،حدالامکان انتشار بدید ممنون 

شقایق

نگارگری(نقاشی سنتی) و نقاشی جزئی از وجود منه!!! 💜💜💜
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز