بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این مملکت اخرش با ی دردی میمیریم خداخودش بخیر کنه...چین با اون همه پیشرفت این همه کشته داد اینجا اگ بیاد ک ما فقط ی قرص سرماخوردگی داریم اونم از پاکستان وارد میشه
دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین
اره خب..ولی بخاطر بچهامون هشدارهایی که میدن دقت بیشتری کنیم ...بنظرم باید از الان بریم چند ماسک خوب ...
من کلا بیرون نمیرم از خونه دگ😂😂😂
دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین
اینجا هم اندازه خودش داره دیگ ایقد ایران ضعیف نیس تازه چین از ۶۰هزااار نفر فقط۲هزارنفرمردن و ۶هزارنف ...
اونجا چینه عزیزم تو ده روزم ی بیمارستان هزار تخت خوابی ساختن ...اینجا همه ب فکر دزدی و چاپیدنن