2777
2789
ما ایرانیا عادت داریم دیگ این غول اخره اگ زنده بمونیم میرسیم فینال 

😅😅😅😅😅 اره بابا چیزای بدتری ام دیدیم 

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا بیشتر مراقبت میکنیم...

تو این مملکت اخرش با ی دردی میمیریم خداخودش بخیر کنه...چین با اون همه پیشرفت این همه کشته داد اینجا اگ بیاد ک ما فقط ی قرص سرماخوردگی داریم اونم از پاکستان وارد میشه

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
تو بیشتر ب خودت برس وخودتو تقویت کن چون سیستم ایمنیت ضعیف شده

اره.کلی مولتی ویتامین و اینا میخرم حالا اینم.خیلی زود سرما میخورم.تنها راه چارم اینه از خونه بیرون نرم

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
تو این مملکت اخرش با ی دردی میمیریم خداخودش بخیر کنه...چین با اون همه پیشرفت این همه کشته داد اینجا ...

اره خب..ولی بخاطر بچهامون هشدارهایی که میدن دقت بیشتری کنیم ...بنظرم باید از الان بریم چند ماسک خوب بخریم اماده داشته باشیم اگه شیوعش بیستر بشه فکر نکنم گیر بیاد😑😂

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
تو این مملکت اخرش با ی دردی میمیریم خداخودش بخیر کنه...چین با اون همه پیشرفت این همه کشته داد اینجا ...

اینجا هم اندازه خودش داره دیگ ایقد ایران ضعیف نیس تازه چین از ۶۰هزااار نفر فقط۲هزارنفرمردن و ۶هزارنفر خوب شدن

اره خب..ولی بخاطر بچهامون هشدارهایی که میدن دقت بیشتری کنیم ...بنظرم باید از الان بریم چند ماسک خوب ...

الانم ماسک فیلتردار که۶تومن بود ۱۵ ۱۶تومن کردن

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
اره خب..ولی بخاطر بچهامون هشدارهایی که میدن دقت بیشتری کنیم ...بنظرم باید از الان بریم چند ماسک خوب ...

من کلا بیرون نمیرم از خونه دگ😂😂😂

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
اینجا هم اندازه خودش داره دیگ ایقد ایران ضعیف نیس تازه چین از ۶۰هزااار نفر فقط۲هزارنفرمردن و ۶هزارنف ...

اونجا چینه عزیزم تو ده روزم ی بیمارستان هزار تخت خوابی ساختن ...اینجا همه ب فکر دزدی و چاپیدنن