همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
شما وارد سایت بانکت تو گوگل شو. حواست باشه تو سایت تقلبی نری. بعد اونجا برنامه ی رمز پویارو دانلود کن،نصب کن. وقتی نصب کردی میگه ی رمزی برا برنامه ات بزار. بعد میگه شماره تلفنتو ثبت کن. همون شماره رو که ب بانک دادی. بعد دوتا گزینه برات میاد. یکی کد درگاه بانکی گزینه دوم هم کدی ک برات پیام میاد. اینجا دیگه واس کد درگاه بانکی باید ی توکه پا بری دم عابربانک ،عملیات رمزو بزن بعد گزینه فعال کردن رمزدوم یکبارمصرفو بزن. بعد میگه شماره اتو وارد کن همون شماره ای ک ب بانک دادی . بعد دستگاه بهت ی فیش میده .رو اون فیش ی کد ترکیبی از حروف و اعداد انگلیسیه. ک اونو تو گزینه ی اول توی اون برنامه گوشیت ک زده کد درگاه بانکی بزن. بعد ی پیام برات میاد طولانیه اونو کپی کن ی چی مثل لینکه بعد کپیو بفرست تو گزینه دوم و ثبت رو بزن. و حالا دیگه برنامه ات فعاله. هر ۶۰ ثانیه هم ی رمز میده کپی میکنی رمزو و ازش استفاده میکنی.⚘