2777
2789
عنوان

رمزپویا

61 بازدید | 7 پست

سلام 

صبح بخیر

برای فعال کردن رمز پویا حتماً باید بریم بانک یاهمون رمزی که ازعابربانک میگیریم‌ کافیه؟؟

من کلاً دیگه نمیشه حتی شارژم از آپم بگیرم

کاربری برای دونفر می باشد😌
میگن امنیت رمز پویا به حدی بالاست که حتی خودمونم نمیتونیم از حسابمون چیزی برداشت کنیم

همین الانم باآپ نمیشه چیزی برداری چون دیگه رمز دوم من کار نمیکنه برای آپ و باید رمز پویا رو فعال کنم

کاربری برای دونفر می باشد😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما وارد سایت بانکت تو گوگل شو. حواست باشه تو سایت تقلبی نری. بعد  اونجا برنامه ی رمز پویارو دانلود کن،نصب کن. وقتی نصب کردی میگه ی رمزی برا برنامه ات بزار. بعد میگه شماره تلفنتو  ثبت کن. همون شماره رو که ب بانک دادی. بعد دوتا گزینه برات میاد. یکی کد درگاه بانکی گزینه دوم هم کدی ک برات پیام میاد. اینجا دیگه واس کد درگاه بانکی باید  ی توکه پا بری دم عابربانک ،عملیات رمزو بزن بعد گزینه فعال کردن رمزدوم یکبارمصرفو بزن. بعد میگه شماره اتو وارد کن همون شماره ای ک ب بانک دادی . بعد دستگاه بهت ی فیش میده .رو اون فیش ی کد ترکیبی از حروف و اعداد انگلیسیه. ک اونو تو گزینه ی اول  توی اون برنامه گوشیت ک زده کد درگاه بانکی  بزن. بعد ی پیام برات میاد طولانیه اونو کپی کن ی چی مثل لینکه بعد کپیو بفرست تو گزینه دوم و ثبت رو بزن. و حالا دیگه برنامه ات فعاله. هر ۶۰ ثانیه هم ی رمز میده کپی میکنی رمزو و ازش استفاده میکنی.⚘

.

یا اونی ک گفتم. یااصن پیامکیش کن. شما برو دم عابربانک گزینه ی عملیات رمزو بزن . بعد بزن فعال کردن رمز یکبارمصرف ازطریق پیامک . بعدش شماره اتو میزنی و تمام. دیگه بعدش هروقت ک رمز خواستی چهاررقم کدملیتو ب ی شماره ای ک میدن میفرستی و همون لحظه بهت رمز میدن و اونم شصت ثانیه اعتبار داره. برامن الان پیامکیه .

.