2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری

298 بازدید | 22 پست

سلام بچها من ۸۹کیلوام😣

یه دمنوش لاغری تو اینستا دیدم تضمینی ۸کیلو تا عید لاغر میکنه،،۲۰۰ تومن پولشه

شوهرم واسه خرید عید پول داده بهم،بنظرتون سفارش بدم😁

دو دلم

موندم بخرم،،یا اینکه ورزش و رژیم بگیرم تا عید ۸کیلو کم کنم😐

میترسم نتونم رژیم بگیرم،الکی پول خرج بشه 

خیلی به چاقیم حساس شدم،،همه رو با اندامشون مقایسه میکنم😥

🤵‍♀️💗🕊

بخر درکنارش ورزش کن و رژیم بگیر

نیم کیلو هم کم کنی خوبه

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا رژیم و ورزش تاثیر بهتری داره

یه ذره اون فکر خوشگلتو به کار بنداز

کدوم دمنوشی انقدر متابولیسمتو میبره بالا که ۸ کیلو وزنتو کم کنه؟

بیشترین بالا بردن متابولیسمو ورزش انجام میده

دمنوش فقط آبه با یکم طعم

صد درصد دروغه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

عزیزم این دمنوشا و قرصای لاغری فقط جنبه تبلیغات داره

خودت میتونی برای خودت دمنوش درست کنی و در کنارش حتما حتما باید ورزش و رژیم اصولی داشته باشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
عزیزم این دمنوشا و قرصای لاغری فقط جنبه تبلیغات داره خودت میتونی برای خودت دمنوش درست کنی و در کنار ...

این قهوه ست مثل اینکه

چطوری دمنوش درست کنم؟؟؟؟

🤵‍♀️💗🕊
این قهوه ست مثل اینکه چطوری دمنوش درست کنم؟؟؟؟

ببین این دمنوشا برای اینن ک بهت قبل ورزش انرژی بدن پ به سوخت و سازت فقط همراه با ورزش کمک میکنن.این نیست ک بگیری بخوری بشینی بدنت هم چربی بسوزونه.

میتونی خودت قهوه درست کنی قبل ورزش بخوری

یا دمنوش زنجبیل

دمنوش دارچین و زنجبیل

خیلی از دمنوشایی هستن ک ما خودمون راحت میتونیم دم کنی و هزینشم کمتره

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
مرسی از راهنمایییت

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

منو بگو مشاوره بده چطور لاغر بشم خیلی بی اراده هستم

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
منو بگو مشاوره بده چطور لاغر بشم خیلی بی اراده هستم

چشم عزیزم حتما

اگه دوست داشتی درخواست بده پی وی راهنماییت کنم اگرم نه ک همینجا قد و وزن و اندازه دور مچ دستتو بگو

خود این دمنوش ۷روز رژیم ساده داره موندم چکار کنم از طرفی دستمون خالیه،حیفیم میاد ۲۰۰بدم😣

چطور اعتماد میکنی 

اولش سخته یه کیلو که کم کنی خودت همش ذوق داری که بیشتر کم کنی ورزش و رژیمو شروع کن منم 5روزه دوباره شروع کردم اخه یه مدت رژیمو ول کردم 

یه صلوات مهمونم میکنید برا خونه دارشدنم😍😍
چشم عزیزم حتما اگه دوست داشتی درخواست بده پی وی راهنماییت کنم اگرم نه ک همینجا قد و وزن و اندازه دو ...

ممنونم من قدم ۱۵۰ وزن ۷۰ دور دس ۱۷ خیلی چاقم بیشتر شکم خجالت میکشم از خودم           

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا