2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 22 پست
ممنونم من قدم ۱۵۰ وزن ۷۰ دور دس ۱۷ خیلی چاقم بیشتر شکم خجالت میکشم از خودم       ...

چرا خجالت عزیزم مطمئن باش تلاش کنی درست میشه و هیچدکاری نشد نداره فقط من یادم رفت بگم متاهلی یا مجرد اگه متاهلی زایمان سزارین داشتی یا طبیعی؟

ببین عزیزم اضافه وزن داری و خیلی باید ارادتو قوی کنی اولین کار اینه خودتو از نظر روحی اماده کنی،وسوسه خوردن افراطی و مضر رو از ذهنت بریزی بیرون.

اگه میخوای انگیزه پیدا کنی یکی از همین همرپیشه ها ک قدش تقریبا اندازه خودته یا هرکس دیگه ک هیکلشو دوست داری الگو قرار بده و هروز به عکسش نگاه کن،یه دست بندم دستت کن ک هروقت داشتی وسوسه میشدی یچی اضافه بخوری دیدی نخوریش

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
ممنونم من قدم ۱۵۰ وزن ۷۰ دور دس ۱۷ خیلی چاقم بیشتر شکم خجالت میکشم از خودم       ...

راجع به ورزشم اول باید بدونم زایمانت چطور بودی و اینکه سابقه ورزشی داری یا نه؟آسیب داری یا نه؟کمردرد،زانو درد و ...

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راجع به ورزشم اول باید بدونم زایمانت چطور بودی و اینکه سابقه ورزشی داری یا نه؟آسیب داری یا نه؟کمردرد ...

زانو درد یه کم اونم مال اضافه وزنه سزارین شدم کم کاری تیروئید و کبد چرب دارم 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
زانو درد یه کم اونم مال اضافه وزنه سزارین شدم کم کاری تیروئید و کبد چرب دارم 

بله عزیزم زانو دردت برای اضافه وزنته.کبد چربت درست میشه وقتی رژیم درست داشته باشی و ورزش کنی.تیروییدتم چون کم کاره روند کاهش وزنت کندتره.

الان بهت بگم ورزش تو خونه رو؟میتونی شروع کنی از فردا؟

بله عزیزم زانو دردت برای اضافه وزنته.کبد چربت درست میشه وقتی رژیم درست داشته باشی و ورزش کنی.تیرویید ...

قربون دستت بگو خدا خیرت بده ایشاالله خیربشه برگردهبهزندگیت اینم بگو چطور اراده قوی کن م

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
قربون دستت بگو خدا خیرت بده ایشاالله خیربشه برگردهبهزندگیت اینم بگو چطور اراده قوی کن م

مرسی عزیزم از دعای زیبات

بالا گفتم چکار کنی ارادت قوی بشه خانمی

اول از همه به این فکر تو یه زنی،تو یه همسر و یه مادری و مستحق داشتن بهترین اندام هستی.

عزیزم اولش روزی یکساعت برای خودت برنامه ورزش بذار.تو این یکساعت نیم ساعتشو پیاده روی تند تو خونه برو خونت اگه کوچیکه بصورت هشت انگلیسی برو،بعدش سه ست ده تایی زانوتو جمع کن تو شکمت و حواست باشه زانوتو کنترل کنی و پرت نکنی،بعدش سه تا ست ده تایی زانو به پهلو،بعد دوباره این حرکات از اول سه تا ست برو،و بعدش ۲۰ ثانیه پروانه،۲۰ ثانیه قیچی برو،بعدش سه تا ست ده تایی دراز و نشست نیمه حواست باشه گردنتو نشکونی،سرت باید راستای بدنت باشه،بعدش به بغل بخواب سه تا ست ده تایی یه پاتو از بغل بیار بالا.بین هر ست ده ثانیه استراحت کن.اخرم اگه حلقه داری ده دقیقه حلقه برو بدنتم خوب گرم و سرد کن.اینو یکماه انجام بده.آب در روز زیاد بخور.رژیم هم سعی کن بیشتر سبزیجات و سوپ و آش بخوری.برنج هم یک مدت حذف کن و بجاش حبوبات و مغزیجات بخور.نون هم نون سنگک یا جو اونم کم بخور.نمک و شیرینیجاتم حذف کن

مرسی عزیزم از دعای زیبات بالا گفتم چکار کنی ارادت قوی بشه خانمی اول از همه به این فکر تو یه زنی،تو ...

مرسی دوستی انشاالله که بتونم   

مرسی دوستی انشاالله که بتونم    

حتما میتونی خانمی