2777
2789
عنوان

دوقلو زایی

387 بازدید | 24 پست

سلام مامانا،میخواستم ببینم اینجا کسی هست که با قرص و دارو زیر نظر پزشک چندقلو باردار شده باشه؟میخوام برم زیر نظر پزشک واسه چند قلو زایی اینم بگم که من خودم ژنشو دارم مامانم دو شکم دوقلو آورده و غیر از مامانم تو فامیلامون هم زیاد هست که دو قلو داشته باشن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولا مگه بیکاری وسرت درد میکنه مثه من خودتو بیچاره نکن مام ژنشو داشتیم یه بسته قرص گرفتم یه دوره خور ...

مامانم شکم اولش یه پسر یه دختر بود شکم دومش دوتا دختر بود

ازاولش بگم که باردار میشی خرج سونو و داروهات و نسخه ها دوبرابره کاری ندارن که سونو داره یه بار دستگاه میزاره مثلا ۳۰۰تومن رو ازت ۶۰۰ میگیره چون دوقلوعه استراحت مطلقی اگه استراحت نباشی باید سرکلاژ بشی که دهانه رحمت باز نشه خب ۹ ماه به بدترین شکل میگذرونی حالت تهوع دوبرابره تنگی نفس اخرشبا اصلا خواب نداری این از این بعدش که مجبوری سزارین بشی کلا زاییدن سخته ولی خداوکیلی طبیعی ۲روزم زور بزنی بچه که بدنیا بیاد راحت یه چیزی میخوری وشیر میدی سزارین تا ۱۲ساعت نباید چیزی بخوری واز تشنگی داری تلف میشی شیر نداری ودرد شدید ازاونور دوقلوهات گشنن خب بریم سر بعدش شیر خشک باید مدام توخونه باشه که اگه ۳ یا ۴قلو بشن که دیگه هیچی چون زیر نظر دکتر احتمالش هس هزینه مای بیبی وشیرشو که نگم برات میلیونی باید بدی یکی باید مدام پیشت باشه فک کن واکسن که بخای بزنی دوتا بچه همزمان تب من یکی از بچهام که مریض میشه اون یکیم پشت سرش مریض میشه قشنگ یک هفته کم کمش اصلا نمیتونم بخوابم دندون بخوان دربیارن همزمان خیلی سخته نه مجلس میتونی بری نه بیرون بخوای یه خونه مامانت بری باید لباس وفلاسک و شیر و کلی وسیله برداری حالا یه قل قشنگ کنار مادرش میخوابه تا ساعت ۱۰صبح قشنگ شیر مادرشو میخوره همه جا مادر میتونه بره سختی انچنانی نداره من مثلا یکیشون ۳شب بلند میشه اون یکیم بیخواب میکنه

اوف بگم بازم یا بسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز