2821
2789
عنوان

دوقلو زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 24 پست
ازاولش بگم که باردار میشی خرج سونو و داروهات و نسخه ها دوبرابره کاری ندارن که سونو داره یه بار دستگا ...

آخه یکی از آشناهامون دوقلو آورد بارداریش شاید یه کم از یه دونه سخت تر بود اونم بخاطر سنگین وزنش بود،حتی سرکلاژ نشد،فقط آمپول پروژسترون میزد تازه سرکار هم میرفت تا ماه آخر شکم دومش هم بود،ولی مامانمم میگه دوقلو بزرگ کردن خیلی سختهههه

اگر بیشتر از دوتا شد چی؟یعنی امکان داره بیشتر از دوتا بشه؟

نمیدونم دیگه🙂🙂🙂انشالله صحیح و سلامت بیان بغلت کلومیفن یا لتروزل بیشترم دختر پسر میکنه😉😉😉

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم دیگه🙂🙂🙂انشالله صحیح و سلامت بیان بغلت کلومیفن یا لتروزل بیشترم دختر پسر میکنه😉😉😉

من شنیدم کلومیفن دوتا قل رو دختر میکنه یعنی الکی میگن؟

من شنیدم کلومیفن دوتا قل رو دختر میکنه یعنی الکی میگن؟

من خوردم دختر پسر شد هرکیم دیدم بیشتر دختر پسر شده

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
شما هم میگید بزرگ کردنش خیلی سخته?

واسه من تو ۶ماهگی کیسه ابم پاره شد نشد ک بزرگشون کنم ودی بنظرم خیلیم شیرینه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792