خانومای گل امروز روز عشق ایرانی هس من از امسال تصمیم گرفتم جای ولنتاین روز عشق رو که مال خودمون هس جشن بگیرم چون خونه نبودیم همسرم زودتر پیشقدم شدن چند روز قبلتر خودمم کادوشو زودتر دادم ولی به نظرم اگه بشه امروز که خونه ایم کیک درست کنم من داخل شبکه های اجتماعی هم گذاشتم در مورد این روز حتی یک نفر هم یادبگیره کافیه شمام لطفا همکاری کنین تا این روز رو جایگزین ولنتاین کنیم. یاعلی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم خیلی کار خوبی میکنی منم باهات موافقم البته سپندارمزگان اصلش روز ۵ اسفند هست تو ویکی پدیا بزنی ...
خانمی اون با تقویم زرتشتی هس ولی چون تقویم خورشیدی بعضی ماها31 شده واسه همون 6روز انگار اومده عقب و شده29بهمن به هر حال اصلا فرقی نداره مهم اینه مال خودمون باشه
نظر من اینه هردورو جشن بگیریم🤗🤗🤭 عشق عشقه دیگه شرقی غربی نداره.....یه بهونس واسه بیشتر فکر کردن ...
ورشکست میشیم😂😂
عزیزدلم آخه غربیا هم همین کارو میکنن؟!میان مناسبتای مارو جشن بگیرن؟!وقتی خودمون روز عشق داریم اونم خیلی پرمفهوم تر که نوشته اون زمان آقایون واسه خانوماشون هدیه ای میدادن ولی تاریخچه ولنتاین چیه بیشتر واسه دوس دختر دوس پسراس😐