2821
2789
عنوان

روزعشق

149 بازدید | 10 پست

خانومای گل امروز روز عشق ایرانی هس من از امسال  تصمیم گرفتم جای ولنتاین روز عشق رو که مال خودمون  هس جشن  بگیرم چون خونه نبودیم  همسرم زودتر پیشقدم  شدن  چند روز قبلتر خودمم کادوشو زودتر دادم  ولی به نظرم  اگه بشه امروز که خونه ایم  کیک درست  کنم من داخل شبکه های اجتماعی هم گذاشتم  در مورد  این روز حتی یک نفر هم یادبگیره  کافیه شمام لطفا همکاری کنین تا این روز  رو جایگزین ولنتاین کنیم. یاعلی

عزیزم خیلی کار خوبی میکنی منم باهات موافقم

البته سپندارمزگان اصلش روز ۵ اسفند هست تو ویکی پدیا بزنی برات کامل میاره

ولی من و همسرم هم از پارسال تصمیم گرفتیم این روز رو بجای ولنتاین جشن بگیریم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم خیلی کار خوبی میکنی منم باهات موافقم البته سپندارمزگان اصلش روز ۵ اسفند هست تو ویکی پدیا بزنی ...

خانمی اون با تقویم زرتشتی هس ولی چون تقویم خورشیدی بعضی ماها31 شده واسه همون 6روز انگار اومده عقب و شده29بهمن به هر حال  اصلا فرقی نداره مهم اینه مال خودمون  باشه 

نظر من اینه هردورو جشن بگیریم🤗🤗🤭 عشق عشقه دیگه شرقی غربی نداره.....یه بهونس واسه بیشتر فکر کردن ...

ورشکست میشیم😂😂

عزیزدلم آخه غربیا هم همین کارو میکنن؟!میان مناسبتای مارو جشن بگیرن؟!وقتی خودمون روز عشق داریم  اونم خیلی پرمفهوم تر  که نوشته  اون زمان  آقایون واسه خانوماشون  هدیه ای میدادن ولی تاریخچه ولنتاین چیه بیشتر  واسه دوس  دختر  دوس پسراس😐

آره واقعا ، ولی زمانی جایگزین میشه که دو تا آدم مجازی معروف و پولدار و باکلاس اینکار و کنن

الانیا همه چششون به همدیگس شما  جشن بگیر تبریک بگو تو اینیستامیبینی  همه ازت یواش یواش تقلیدکردن