2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

514 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من پریام 28روزه بود .ماه هشتم اقدامم .پریام چند ماه اخیر همش عقب میافتاد تا سی و یک روزم شد.اما ماه گذشته پنج روز جلو انداختم و 27روزه پری شدم .الانم دقیقا 27سیکلم هست .علاعم خاصی هم ندارم .الان بی بی گذاشتم این شد به نظرتون مثبته .مارک وندفو.علاعم خاصی هم ندارم سینه هام درد میکنه مث ماه های قبل

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب احتمال زیاد بارداری چون میگن پریود عقب جلو میشه ینی بدن بچه میخوادواسه همین اقدام میکنی زودترمیگیره.خصوصا ک خط دوم کمرنگه چندروز دیگ صبرکن اول صبح ناشتا بیبی بزار صددرصد مثبته

به نظرم مثبته ولی با یه مارک دیگه هم امتحان کن

اره میرم یه مارک دیگم میگیریم توروخدا برام دعا کن هشت ماهه منتظرم شوهرم امروز میگفت بچه میخام ای خدای من 

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 

اگ بعد از پنج دقیقه هاله انداخته معتبر نیست .درغیر این صورت مثبته عزیزم .منم روز موعدم گذاشتم اینجوری شد.مبااارکه😍

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین