2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ بعد از پنج دقیقه هاله انداخته معتبر نیست .درغیر این صورت مثبته عزیزم .منم روز موعدم گذاشتم اینجور ...

نه گلم همون دقیقهذاول هاله امداخت بعدش یکم پررنگ تز شداولش کم رنگ بود اما دیذه مبشذ

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 
اره میرم یه مارک دیگم میگیریم توروخدا برام دعا کن هشت ماهه منتظرم شوهرم امروز میگفت بچه میخام ای خدا ...

ان شاا... که بارداری عزیزم توکل به خدا، برا من از این خییلی کمرنگ تر بود ولی مثبت بود

یعنی امکان داره کاذب باشه .تاحالا هیچ بی بی چکیم تینجوری نشده بود

هاله انداخته. مبارکه گلم😍😍. به سلامتی الان یه نی نی توی وجودت در حال رشد هستش.😘😘😘😘💖💖💖

برای امثال منم دعا کن خدا هدیه اش رو بهمون بده

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
یعنی امکان داره کاذب باشه .تاحالا هیچ بی بی چکیم تینجوری نشده بود

۱ بار واسه من اینجوری پیش اومد لعنتی خیلی امیدوار شدم...شبم بود تا صبح رویا پردازی کردم صبح رفتم آزمایش منفی شد...

ولی الان حاملم باورت میشه بی بی چکم یه هاله کمرنگ انداخت که فقط با چشم بصیرت میشه دیدش😂😂😂

هاله انداخته. مبارکه گلم😍😍. به سلامتی الان یه نی نی توی وجودت در حال رشد هستش.😘😘😘😘💖💖💖 برای ...

عزیزم انشللله ب حق فاطمه زهرت حاجت روا شی

۱ بار واسه من اینجوری پیش اومد لعنتی خیلی امیدوار شدم...شبم بود تا صبح رویا پردازی کردم صبح رفتم آزم ...

امیدوارم مال من کاذب نباشع

نه گلم همون دقیقهذاول هاله امداخت بعدش یکم پررنگ تز شداولش کم رنگ بود اما دیذه مبشذ

پس مثبته 😍مبارکت باشه مامان شدی ..برو ی ازمایشم بده خیالت راحت بشه😘

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین