2777
2789
عنوان

ختم ۱۱۰ ناد علی

18739 بازدید | 43 پست

هدیه به امام علی علیه اسلام مهلت تا ۱۸ اسفند برای حاجت روایی خودتون بخونین و تعدادو اعلام کنید 

التماس دعا❤

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟

التماس دعا😔💔

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم الان میزنم تو نت .‌ یعنی تا چندتا میشه خوند؟ کوتاهه دعاش یا نع 

اره گلم کوتاهه و آسونه ی بار ک معنیشو بخونی خوندنشم برات اسون میشه

ممنونم. چ خوب ک اومدم تاپیک شما یه دعای جدید یاد گرفتم ... دلم خییییلی شکسته 😔

عزیزم باعث خوشحالیه انشالله زود ب حاجت دلت برسی حتما خدا خواسته ک تو این دعا شرکت کنی❤❤

ممنونم. چ خوب ک اومدم تاپیک شما یه دعای جدید یاد گرفتم ... دلم خییییلی شکسته 😔

اگه بدونی چقدر خوبه همیشه میخونی😊لطفا برای منم دعا کن با دل شکسته که حتما مستجابه😍🙏الهی بحقّ علی(سلام الله علیه) همه غمهات از دلت بره

اگه بدونی چقدر خوبه همیشه میخونی😊لطفا برای منم دعا کن با دل شکسته که حتما مستجابه😍🙏الهی بحقّ علی( ...

عزیزم.. اره قسمت بود بیام اینجا ک با دعای ناد علی آشنا بشم انشالا ک شما هم حاجت روا بشید هم شما هم استارتر عزیز با این تاپیک مفیدش. اگ بدونید چقدددد دلم شکسته .. امیدوارم ک خدا خودش کمک کنه نابود نشم 💚😔

عزیزم.. اره قسمت بود بیام اینجا ک با دعای ناد علی آشنا بشم انشالا ک شما هم حاجت روا بشید هم شما هم ا ...

ممنونم عزیزم همچنین