2777
2789
عنوان

نمی دونم چمه

77 بازدید | 12 پست

می خوام صلوات بفرستم یهو وسطش فکرمی کنم که اشتباه فرستادم یا غلطه

چیکار کنم؟

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

محل نده بفرست

همش احساس می کنم قسمت الهم رو درست نمی گم

نمی دونم چمه،عاشق صلوات فرستادنم😭

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش احساس می کنم قسمت الهم رو درست نمی گمنمی دونم چمه،عاشق صلوات فرستادنم😭

یه جور وسواس فکری ، محلش نده خدا قبول میکنه ازت مطمئن باش. ضمنا به اهل بیت فکر کن و توسل کن خیلی صلواتت لذت بخش میشه

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

یه جور وسواس فکری ، محلش نده خدا قبول میکنه ازت مطمئن باش. ضمنا به اهل بیت فکر کن و توسل کن خیلی صلو ...

آره عزیزم باید بی اعتنا باشم

اگر ختم صلوات شرکت میکنی ما ۲۹ شهریور استارت میزنیم توی ایتا

خیلی هم عالی عزیزم

اگر وقت کردم حتما لینکش رو ازت می گیرم

من میخوام نماز بخونم اما هرکار میکنم نمیتونم حتی نمیتونم دیگه با خدا حرف بزنم اذیتم چم شده؟نمیدونم چ ...

عزیزم وسوسه شیطانه

سوره ناس و قدر رو بخون بعد برو وضو بگیر و برو سر نمازت و هرچی از خدا می خوای و ازش گلایه داری رو بگو بهش

عزیزم وسوسه شیطانهسوره ناس و قدر رو بخون بعد برو وضو بگیر و برو سر نمازت و هرچی از خدا می خوای و ازش ...

آخه اصلا نمیدونم من چم شده نمیتونم نماز بخونم صلوات بفرستم حتی فاتحه بدم چون بعدش ناراحت میشم یه جوری میشم من قبلا اینجوری نبودم نمیدونم چه بلایی سرم اومده

آخه اصلا نمیدونم من چم شده نمیتونم نماز بخونم صلوات بفرستم حتی فاتحه بدم چون بعدش ناراحت میشم یه جور ...

عزیزم شیطان داره بهت نفوذ می کنه

فقط یه دور سوره ناس رو بخون فورا چون شیطان رو نابود می کنه

و ذکر لا اله الا الله رو بگو که حسابی شیطان رو دور می کنه،خودم تجربه داشتم

ان شاءالله خبر حاجت روایی تو بخونم

ممنونم عزیزدلم، همچنین😍