2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین....دکتر زهرا زارعیان

24465 بازدید | 59 پست

سلام دوستان دکتر زهرا زارعیان دکتر خوبیه برای درمان ناباروری؟ کسی تجربه داشته پیششون؟م یک سال و نیمه اقدامم باردار نشدم همه آزمایشات و سونو و عکس رنگی خودم بدون مشکله ولی همسرم کمی کم تحرکی اسپرم داره حالانمی دونم دلیل باردارنشدنم همینه یا علل دیگه ای کسی پیششون رفته راضی بوده باشه و نتیجه گرفته باشه؟

مشکلتون چی بوده؟

ممنون می شم راهنماییم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دکتر زارعیان کارشون و اخلاقشون عالیه من مراجعه کننده ایشون بودم بعداز بیست سال نازایی بچه دار شدیم به لطف خدا و تلاش ایشون 💗 ما بیمارستان پارسیان میرفتیم پیششون

سلام. شما رفتید پیش خانوم دکتر؟؟ چطور بودن؟ ممنون میشم تجربه‌تونو در اختیارم بگذارید

سلام بله رفتم مطبشون شلوغ بود و دکتر اون روز دیر کردن بیمارای زیادی داشتن که جواب گرفته بودن یا در حال درمان بودن
وقتی آمدن نمی دونم به خاطر دیر رسیدنشون بود یا همیشه اینطوری بودن نمی دونم خیلی وقت نذاشتن و برای من بدون اینکه توضیحی بدن آزمایش نوشتن و گفتن دفعه بعد ببرم برش
البته من پرونده ام کامل بودوقتی آزمایشو دادم فهمیدم چرا اینو برام نوشتن و توضیحی نداده بودن برام، تشخیص داده بودن شاید سرطان داشته باشم که نداشتم بعدا فهمیدم چون پولیپ داشتم اینو نوشته بودن (همسرم دیگه نذاشت برم پیش اون و رفتم پیش دکتر دیگه بعدا فهمیدم پولیپ دارم عمل کردم)به نظرم دکتر تشخیصش خوب بود چون زودتر از این دکتری که رفتم پیشش پولیپامو دید اما چون متاسفانه توضیحی نمی دادن و چیزی نمی گفت، من اون موقع نفهمیدم چرا اون آزمایشو نوشته، می خواسته یه وقت سرطانی نباشه ولی خب منم از دکتری که با آدم حرف نمی زنن و سریع می فرسته بری و  خوشم نمیاد 

سلام بله رفتم مطبشون شلوغ بود و دکتر اون روز دیر کردن بیمارای زیادی داشتن که جواب گرفته بودن یا در ح ...

آهان. ممنون از توضیحتون

باردار شدین یا نه؟

دکتر اقصی رو میشناسید؟ بنظرتون کدوم بهتره؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤