2777
2789
عنوان

شبا پیش کی می خوابید.

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 93 پست
نینیتو.بذار.اون.سمتت.خودت.برو.بغل شوهرت....البته فضولی نباشه

اختیار داری عزیزم تا بیدارمدکه ۹۰% بیدارم کنار همسرمم ولی موقع خواب میام سر جام چون نینیم بالا هم میاره میترسم خیلی.چقدر سخته بچه داری😔😔😔

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کم میشه چون همش ی نگهبان داره میپاد 😂😂

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
اختیار داری عزیزم تا بیدارمدکه ۹۰% بیدارم کنار همسرمم ولی موقع خواب میام سر جام چون نینیم بالا هم می ...

زندگی باایناش شیرینه.امیدوارم خدا.هر۳تون روحفظ کنه....خدا.به بندش عقل داد.تافکرکنه بعدتصمیم بگیره

زندگی باایناش شیرینه.امیدوارم خدا.هر۳تون روحفظ کنه....خدا.به بندش عقل داد.تافکرکنه بعدتصمیم بگیره

ممنونم عزیزم به همچنین.منظورت از جمله ای که گفتی چیه گلم؟من خواسته بچه دار شدم ولی یکم حساسم و ترسو رو بچم.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
شما.کاربری منو.دیدید یه نگاه بندازید

ای وای شما آقا هستید خیلی از اشتباهی که شده عذر میخوام.امیدوارم موفق باشید.

😂😂😂 دیگه واقعا دارم نگرانت میشم برو بخواب تورو خدا تا اشتباهی مسیجی چیزی ندادی😪خیلی باحالی عاشقت ...

همون لحظه رفتم خوابيدم😆😆😆

مخم چُ.س.ي.د.ه بود😆😆😆😆😆😆

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،