نه اصلا اگه مدیریت داشته باشی به مشکلی نمیخوری من دخترم ۹ ماهشه تختش آوردیم کنار تخت خودمون ...
ما نبايد قرباني بچه ها بشيم😦
من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشممن به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
وااای خدا....منم تا هفت سالگی به مامانمچسبیده بودم..همه جاها...مامانم میگه خفه میشدم از دستت انقد وابسته بودی..😙 ولی خیلی کیف داشتا...الانگ یه وقت پیش مامانم بخوابم خیلی کیف میده یه حس امنیت...ولی خب این وابستگی به مامانمم خیلی جاها اذیتم کرد..
یکسال بعد ازدواجم گریه می کردم فک کن زن ۲۵ ساله هق هق مامانمو میخوام😁
خیلیا میگن مثلا باید تو اتاق بچه بخوابی و اینا....من دوست ندا رم اینجوری
من که ما بین دوتا بچه هام میخوابم بعد از عید انشالله کوچیکه دو سالش میشه و بزرگه ۴ سال اونوقت دیگه جداشون میکنم اونم بخاطر خودشونبرای اجتناب از وابستگی، دلم میخواست پسرم رو سه سالگی جدا میکردم ولی ترسیدم اینطوری آسیبش بیشتر از وابستگی باشه که پسرم حساس بشه به نی نی و حسودی کنه بعدم قبول نمیکرد اصلا البته خونمونم کوچیکه
وااای خدا....منم تا هفت سالگی به مامانمچسبیده بودم..همه جاها...مامانم میگه خفه میشدم از ...
من الان21سالمه پيشه مامانم ميخوابم😐
من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشممن به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
تو خیلی از من جلوتری...منم خیلی وابسته مامانم بودم...الان دو سال و نیمه ازدواج کردم....شاید یکساله یکم آرومترم و وقتی از خونشون میام بغض نمی کنم...بخاطره همیننمیخوام بچمم اینجوری باشه
آفرین ....منم دقیقا همین فکر و دارم...اگه خدا منو لایق مادری دونست حتما این رویه رو پیش میگیرم...بعض ...
انشاالله عزیزم 😘
تو بچه داری و تربیت نظرات خیلی خیلی متفاوته تو خودت باید با مطالعه و نسبت به روحیه بچه ت بهترین روش رو برای خودتون در نظر بگیری،تجربه ها و راهکارارو هم با احترام گوش بدی ولی بازم نسبت به روحیه بچه خودت تصمیم بگیری چیکار کنی ❤
😂😂😂همسرت دیدن داشت😂منم تا سالها پیش مامانم میخوابیدم اره واقعا حس خوبیه الانم وقتی میرم پیشش بغل ...
آرههه...هی میگفت اصن بیا بریمخونه مامانت....اصن بیا دوباره نامزد باشیم ...تو برو اونجا همش ...منم هیچی...او اینم خیلی غرر میزد...ولی من واقعا حالم بد بود حتی افسردگی گرفتم و دکتر رفتم و سه ماه دارو خوردم...خیلی روزاس سختی بود...اصن سال اول ازدواج واسه مت خوب نبود