من دخترم ۹ ماهشه تختش آوردیم کنار تخت خودمون و تو تختش میخوابه ۱ سالگی هم حتما جداش میکنم تا تو اتاق خودش بخوابه اولش کنارش تو اتاقش میمونی تا قصه بگی براش وخوابش ببره وبا اینکه نمیتونم تحمل کنم ازم دور بشه ولی بچه ها نباید قربانی ما بشن
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشممن به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
خب من دوست دارم پیش شوهرم بخوایم...بچه هم یاد بگیره تو اتاق خودش باشه ولی هر جا میگم تو جمعا میگت بی ...
اصلا اینجوری نیست عزیزم دلسوزی بیش از حد نسبت به بچه بیشتر بهش ضربه میزنه.الان بخونی همه روانشناسا میگن از شیش هفت ماهگی میتونه جدا بخوابه یکم طول میکشه عادت کنه سختت میشه ولی بعدش هم تو راحتی هم بچه وگرنه میشناسم پسری که الان شیش سالشه و اگه بین مامان باباش نخوابه شب بیدار میشه جیغ میکشه!مامانشم خیلی دلسوزه!ولی درست نیست این حد از وابستگی. بچه خیلی ضربه میخوره
رفته بودم تو ماشين حساب داشتم عدد8:30رو تايپ ميکردم😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشممن به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،