2777
2789

فراموشش کنی

بدترین مجازات 

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه خوشبخت بشی و با خوش حالیت خاری بشی به چشمش

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
انتقام خوب نیس حتی ممکنه بخوای برای انتقام ی کاری کنی ولی خودت هم ضرر ببینی

آره میدونم ولی این چیزا عقده هاییه که از قبل بوده،مثلن کسی که با پدرش رابطه عاطفی خوبی نداشته بیشتر میخاد انتقام بگیره هر چند پدرشو دوست داره وخداحفظش کنه فقط تلافیشو وقتی یکی دیگه ولش کرد رو نامزدش درمیاره،اون پون پسره تو ضرر میکنی وممکنه حاملت کنه

خب پس بیخیالش شو

عقده ینی اینقد فشار روت بوده از گذشته اون خاطرات ،حتی اگه خیلی هم بهتر وبیخیال شی داخل بقیه جوانب و جنبه ها وزمینه ها ولی نمیتونی بیخیال این جنبه زندگی شی

عقده ینی اینقد فشار روت بوده از گذشته اون خاطرات ،حتی اگه خیلی هم بهتر وبیخیال شی داخل بقیه جوانب و ...

اینک آدم یکیو انقد گنده کنه ک فکر و ذهنش درگیر انتقام گرفتن از اون شخص باش بزرگترین ضعفه بنظرم این ینی اینک فلانی ت ب من ضربه زدی ولی من نتونستم اسم ت رو از زندگیم خط بزنم هنوزم درگیرتم

اینک آدم یکیو انقد گنده کنه ک فکر و ذهنش درگیر انتقام گرفتن از اون شخص باش بزرگترین ضعفه بنظرم این ی ...

آره از کل تاپیکام میخاستم به همین برسم ،آخه عقده وبزرگ کردن وضعف از هزار جاست از یه جا که نیست

اینک آدم یکیو انقد گنده کنه ک فکر و ذهنش درگیر انتقام گرفتن از اون شخص باش بزرگترین ضعفه بنظرم این ی ...

رابطه ی پدرتو واونو با هم میخای تلافی کنی،چند تا چیزو از ذهنت پاک کنی