2777
2789
عنوان

خرید عید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 131 پست
من توی اصفهان یجایی و میشناسم مانتو هاش عالیه با چه قیمتای خوبی خواستی بگو تا ادرس بدم بری

اگه کانال یا پیج داره بهم بگو عزیز

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بنظرم خنده داره وقتی میگین خرید عید .عیدم روزی مث بقیه روزا حالا لباس نو نخریم مگه عید نمیشه؟؟من ...

ولی نمیدونم حس من اینه یا شماهام اینچورید کلا دم عید ک میشه ما گرفتار تر میشیم کلی کارو کلی خرج و اینا بعد پول کم میاریم .من یادمه بچه ک بودم عیدا مامانم واسه خودش خرید نمیکرد ک ما بچه هاش یه چیزی بخریم یه کفش و دوسال یا سه سال میپوشید اخی بمیرم واسه مامانم 😭

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
بله دقیقا . ولی ی شلوار هم گرفتم ۴۸ تومن اون ک دیگه گرونه واقعا

یا خدا 

کجا زندگی میکنی 

مفت اباد؟؟؟؟؟ همه ارزونه یا ببخشید شما جنسای الکی میخری 

۴۸ تومن برا شلوار تو این وضعیت گرونی خیلی خوبه 

بعد خودت میگی گرونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

درک نمیکنم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
آره راست میگی.. الان دستمون خالی شده سال قبل همه چی خریدم خیلی جاها نرفتیم رفته باشیم هم اونارو می‌پ ...

انشالله خدا کمک کنه یه عالمه پول بهتون برسه هر روز بری خرید ما زنا کلا عاشق خرید کردنیم بهترین سورپریز اینکه ولمون کنن تو بازار بگن هرچی میخوای برو بخر انشالله مشکل همه حل بشه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
یا خدا  کجا زندگی میکنی  مفت اباد؟؟؟؟؟ همه ارزونه یا ببخشید شما جنسای الکی میخری  ...

از اینایی ک توو خونه میپوشن رو میگن عکسش رو بزارم؟

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
ولی نمیدونم حس من اینه یا شماهام اینچورید کلا دم عید ک میشه ما گرفتار تر میشیم کلی کارو کلی خرج و ای ...

خدا حفظت کنه واسه مامانت .من از عید خوشم نمیاد ولا خخ همه ڋوق دارن ولی من نه چون نه خریدی دارم نه منتظر کسیم بیاد عید دیدنیم نه خونه کسی میرم نه مسافرتی میرم فقط عاشق این فصل بهاررم 

انشالله خدا کمک کنه یه عالمه پول بهتون برسه هر روز بری خرید ما زنا کلا عاشق خرید کردنیم بهترین سورپر ...

آره ...

ممنون عزیزم دعا کن..⁦♥️⁩⁦♥️⁩ 

البته دخترم من😅😊

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈