2777
2789

وای منم خیلی دوس دارم برم چند تا سوال برام پیش اومد یک شیر میدم برا شیرم ضرر نداره؟ دو کل بدن هرجلسه 55 تومن یا فقط بیکینی؟ چند تا جلسه باید بری

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارزششو داره حتی با درد انقدر خوشم میاد تحمل میکنم دردو و فقط بیکینی زایلاپی میزنم قبل اینکه برم تو خود کلینیک میشورم 

من هم‌ اکنون روی فرکانس سپاس هستم و تمام چیزهای خوب مال من است🌱🌸🌸🌸
یعنی همون قدر زخیم؟

من چونمو زدم بعد دو سه ماه نرم میومدن و یک درمیان الان یک سال گذشته کاملا مثل قبل 

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴
مال منم الکس دایود هشتش مال شما هم در میاد بعد میریزه؟

من کندلام ،آره در میاد بعد میریزه، دکتر میگه دو هفته بعد شروع میکنه به ریزش نباید موها رو بزنی

البته از چهار به بعد خیلی کم در میاد موهت

نمیدونم والا انگار ریشه رو ضعیف میکنه فقط مو میره تو حالت خواب بعد شیش هفت ماه دوباره رشد میکنن حتی ...

من زیر بغل جلسه دوممه بیکینی اول نزدیگ بیست روزه رفتم زیر بغلم عااالیه تازه انگار میخاد دربیاد بعد بیست روز نرم وخوب فقط میترسم جلسه ها روکامل کنم باز دربیاد

بعد شیش هفت ماه دوباره درمیاد مثل روز اول 

کی گفته من با کندلا رفتم الان تقریبا یک سالو نیمه تمدید هم نکردم ولی درنیومده چنتا دونه دراومده فقط که اونم عادیه چون شارژ نرفتم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من زیر بغل جلسه دوممه بیکینی اول نزدیگ بیست روزه رفتم زیر بغلم عااالیه تازه انگار میخاد دربیاد بعد ب ...

من که میرم تا دو سه ماه اصلا در نمیاد بعد هم یک درمیان ولی مطمعا باش سر هشت ماه به بعد کامل میشن مثل روز اول مگه مدام بری شارژ کنی سه چهار ماه یه بار 

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴