2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زایمان نکردم اما فشارم میفته پایین، اوندفعه دست تکنیسین گرفته بودم که نزنه😂

من خیلی پر مو هستم به این فکر میکنم که بعد لیزر راحت میشم. دردشو با جون و دل تحمل میکنم. عاشق لیزرم

تو نی نی سایت بعضیا میگن باز مو درمیاد دودل شدم  به نظرتون درمیان ؟؟ادامه ندم یغنی😭

من الکس زدم چندروز دیگه هم میرم شارژ بعد ۶ ماه درمیاد ولی خیلی ضعیف و کرکیه شارژ بزنم اونم دیگه درنمیاد

عجیبه همه میگید جلسات اول دردش زیاده بعدش کم!!!اولش درجه ی اشعه کم هست دردش کم به مرور قوی تر میشه د ...

نه از جلسه چهار دردش بیشترم میشه، هرچی انرزی ببرن بالا و ریشه مو تو پوستت باشه، مثلا من جلسه هشت ساق پام انرزی خیلی بالا بود اما درد نداشتم چون ریشه تو پوستم نبود

آخه ربطی نداره به ریشه مو این درد پوسته که داغی لیزر باعثشه جلسات بالا دردش بیشتر

من تا پنج و شش ازبس دستمو گاز میگرفتم ردش میموند

الان دیگه هیچ درد نداره، میگم شاید مو نداره درد نداره

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
مال منم الکس دایود هشتش مال شما هم در میاد بعد میریزه؟

الان ۱۱جلسه اس دارم میرم دیگه پرزه نمیبینم چقدر میریزه ولی فاصله رو ۳ماه کردم تقریبا.اپراتور بمن گفت هروقت دیدی دراومد خودت بیا.که در میاد خیلی کم و تک و توک ولیییی خیلی نازک و پرزی

من هم‌ اکنون روی فرکانس سپاس هستم و تمام چیزهای خوب مال من است🌱🌸🌸🌸
واقعا؟؟؟😬😬چرا اخه

نمیدونم والا انگار ریشه رو ضعیف میکنه فقط مو میره تو حالت خواب بعد شیش هفت ماه دوباره رشد میکنن حتی ممکنه بیشتر هم بشن برا بعضیا من گردنم موی نازک بود زدم الان ضخیم شدن رو موی کرکی یا صورت نباید زد 

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴