سفید_برفی1375 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 560 عنوان کمکم کنید😔😔😔 130 بازدید | 15 پست باشوهرم مشکل دارم بهم پول نمیده البته خودشو زده به بیکاری ولی باباش ماهی دومیلیون بهش میده هروقت احتیاج دارم میگم پول میخوام میگه ندارم نمیدونم چیکارکنم گرفتارم هیچکی فکرنکنم مثل من گرفتار باشه تو نداری بدبختی وشوهر بداخلاق وبد امروز گفتم میخوام کارکنم میگه اجازه نداری واقعا موندم چیکارکنم روحیم خراب وپاغون ناراحت شدمهمین حرفاروکه اینجا زدم بهش گفتم خودت نمیدی نمیزاری کارکنم حالا تکلیف من چیه چیکار کنم حس میکنم کاری میخواد بکنه که بگمطلاقم بده اینقدر عذاب میده دوست دارم برم مشاور راهنماییم کنه به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫 1398/11/28 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای_وارونه عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 11999 با شوهر خسیس سر کردن خیلی سختهامیدوارم اوضاعت درست بشه ، اگر درست شد همیشه یه جا پول برای خودت پس انداز کن ، محتاش نباشی چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
سفید_برفی1375 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 560 طبیعیه عزیزم سرش که به سنگ بخوره درست میشه خداکنه گلم واقعا موندماقثام بودیم زنش شدم اونموقع سربازی بود الان نزدیک دوساله سربازیش تموم شده بازم کارنمیکنه میکه فقط کاراداری میخوام به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
2009arman عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 169 با شوهر خسیس سر کردن خیلی سخته امیدوارم اوضاعت درست بشه ، اگر درست شد همیشه یه جا پول برای خودت پس ... وای امضات حال منه😔 اگه بچم نبود حتما خودمو میکشتم😢
nazanin1377 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 7 خداکنه گلم واقعا موندماقثام بودیم زنش شدم اونموقع سربازی بود الان نزدیک دوساله سربازیش تموم شده باز ... ببین به نظر من خیلی باید بهش وقت بزاری و محبت کنی و از همه مهمتر درباره مشکلات زندگیتون باهاش حرف بزنی ایشالا درست میشه
سفید_برفی1375 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 560 خودتاناراجت نکن ایشالابا امدن نی نیتون مشکلت حل میشه پسرمبه دنیا اومده تیکر تولدشع به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
روشنکخانم عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 1158 پسرمبه دنیا اومده تیکر تولدشع به سلامتی ایشالاکه خوش قدم باشه ومشکلاتت حل میشه
سفید_برفی1375 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 560 با شوهر خسیس سر کردن خیلی سخته امیدوارم اوضاعت درست بشه ، اگر درست شد همیشه یه جا پول برای خودت پس ... خیلی دوست دارم پس انداز کنم شوهرمومیشناسم ولی چیزی بهم نمیده که پس انداز هرچی هم تاحالا داشتم همش واسه خونمون خرید کردم از فرش وکولر اینا به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
سفید_برفی1375 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 560 ببین به نظر من خیلی باید بهش وقت بزاری و محبت کنی و از همه مهمتر درباره مشکلات زندگیتون باهاش حرف بز ... خداکنه عزیزم نمیزاره حرف بزنم همش میگه غر میزنی سکوت کنم هیچی نگم میگه حتما براش خوب میگزره به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
سفید_برفی1375 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 560 به سلامتی ایشالاکه خوش قدم باشه ومشکلاتت حل میشه ان شاالله😔 به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
دنیای_وارونه عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 11999 خیلی دوست دارم پس انداز کنم شوهرمومیشناسم ولی چیزی بهم نمیده که پس انداز هرچی هم تاحالا داشتم همش و ... خب اینا که وظیفه تو نبوده بخری ، گاهی اوقات تقصیر خودمونه هر بلایی سرمون بیاد ، من اکر از گرما بمیرم از پس انداز خودم خرج نمیکنم چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
سفید_برفی1375 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 560 همش باخودممیگمتحمل کن بگوزندگیت سخت باشه مجبوری تحمل کنی چون کسی رو نداری میگمصبرکنم پسرم بزرگ بشه اون موقع پسرم کمکم میکنه پسرم این دردورنجا برام تلافی کنه به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
سفید_برفی1375 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 560 خب اینا که وظیفه تو نبوده بخری ، گاهی اوقات تقصیر خودمونه هر بلایی سرمون بیاد ، من اکر از گرما بمیرم ... چیکارکنم گفتم خونمون آماده بشه توچشمجاری واقوام خونمشیک باشه کمبودی نداشته باشم مقدار دیگه هم پس انداز کردم امیگم بزارم واسه باقی خرجای خونه واقعا موندم چیکارکنم به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫