2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 23 پست
سیگار ترک کرده بهتر شده ولی نه خوب دارو میخوره و ازمایش های مختلف و به شدت لاغر  درمان قطعی ند ...

وای نههه وای خدا خدایا شفا بده به همه مریضا خدا یا کمک کن کمککک

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
سیگار ترک کرده بهتر شده ولی نه خوب دارو میخوره و ازمایش های مختلف و به شدت لاغر  درمان قطعی ند ...

حتی بعد سرطان گفت یه بافت خیلی نادره باید. گرید بندی بشه اما بعد بازبینی گفت هیچی نیست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه دوستی میگفت هرچی بیشتر به زخمش و بیماریش فکر کنی داری بیشتر به سمت بیماری هلش میدی فقط فک کن چیزی ...

نمیتونم فقط یک ثانیه به اون روز فکر میکنم میمیرمو زنده میشم نمیشه دلم اروم نیس پیش خودش خوبم تو خلوتم داغونم 

نمیتونم فقط یک ثانیه به اون روز فکر میکنم میمیرمو زنده میشم نمیشه دلم اروم نیس پیش خودش خوبم تو خلوت ...

الهی به حق جدم امام رضا همسرت یکدفعه شفا بگیره غصه به دلت راه نده از کار خدا که خبر نداری 

نمیتونم فقط یک ثانیه به اون روز فکر میکنم میمیرمو زنده میشم نمیشه دلم اروم نیس پیش خودش خوبم تو خلوت ...

منم اینجوری بودم کلی نطر و نیاز کردم دو دوره قرآن خوندیم گوسفند قربونی کردم هر چی بگی متوسل شد فقط از خود خدا بخواه کمکت کنه. به لحظه ای فک کن که دکتر میگه خانم این هیچ مشکلی نداره باور میتونه حتی جواب رو عوض کنه شک نکن

حتی بعد سرطان گفت یه بافت خیلی نادره باید. گرید بندی بشه اما بعد بازبینی گفت هیچی نیست

الهی ب امید خدا ابنکه انقد نگرانم واسه اینه ک غده لنفش بزرگ شده و کبد و مثانشو درگیر کرده طحالش بزرگ شده اینکه اینجوری به همه جاش آسیب زده داره بیشتر منو نگران و داغون میکنه توروخدا وایه شوهر منم دعا کن 

الهی ب امید خدا ابنکه انقد نگرانم واسه اینه ک غده لنفش بزرگ شده و کبد و مثانشو درگیر کرده طحالش بزرگ ...

بخدا من خودم تو اتاق بودم خودم گفتم این زخم سرطانی هست اما خدا خواست جواب عوض شد شوهر من اینقدر لاغر شده بود گفتم دیدی این مریض بود ه که لاغر شده اما الان داره دارو میخوره آره ۰اق میشه میگم شاید خیری بوده که بریم دکتر و این اتفاقا بیوفته خودتو بسپار به دستان پرمهر خدا که هرچی بخواد حکمت هست و رحمت

عزیزم منم محرم بهم گفتن شوهرت سرطان ریه دارد تحت درمان و سپردم بخدا انقدر ارومم  پسپر بخدا و در ...

سلام عزیزم حال شوهرت خوبه شوهرمنم سرطان ریه داره متاستاژکرده ب استخونا

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی