2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

298 بازدید | 23 پست

لحظه ب لحظه با خوندن و تحقیق کردن دارم بیشتز از میفهمم ک ممکنه با این جواب سونو و کبد شوهرم دچار سرطان لنف شده باشه...انقد که الان دارم با بدترین حال ممکن این تایپیکو مینویسم انقد التماس خدا کردم ک هیچ چیزی نباشه... 

اخه مگه میشه انقد درد و سختی پیش بیاد و تموم نشه.. بعد از پنج ماه زندگی مشترک... تو این 22سال زندگی که دوتا از برادر هامو یکیش با اتش سوزی و یکیش بدو تولد به خاطر نبود امکانات دچار معلولیت ذهنی بشه و بعد از 26سال سن با بیماری سرطان روده فوت بشه حالا نمیتونم داغ دیگه ای رو تحمل کنم نمیتونم یه ذره درد کشیدن عزیز ترین کس زندگیم عشق زندگیمو ببینم..شاید این حرفا ارومم نکنه اما خالیم میکنه.ازتون میخام دعا کنید هیچ اتفاقی نیوفته تورو ب فاطمه زهرا پیش خدا دعام کنید

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نگران نباش گلم امیدت بخدا باشه چند تا دکتر نشون بده ببین چی میگن خودتو نباز 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
عزیزم منم محرم بهم گفتن شوهرت سرطان ریه دارد تحت درمان و سپردم بخدا انقدر ارومم  پسپر بخدا و در ...

الان در چ وضعیتی هستن؟ کی خوب میشن

عزیزم اول برو پیش دکتر شاید اصلا اون چیزی ک شما فکر میکنی نباشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

عزیزم اگه تو اینترنت سرچ دادی که کارت اشتباهه چون تا میزنی سردرد میگه علائم سرطانه توکلت بخدا باشه و سوگواری قبا از عزا نکن امیدوارم خدا به شما و همسرت ارامش و سلامتی بده

عزیزم اگه تو اینترنت سرچ دادی که کارت اشتباهه چون تا میزنی سردرد میگه علائم سرطانه توکلت بخدا باشه و ...

دارم دیوونه میشم شاید نمیدونید چی میگم اما داغونم دارم از ترس و عضه و نگرانی میترکم

دو هفته پیش رفتیم آندوسکوپی دکتر شوهرمو بیرون کرد گفت خانم شوهرت سرطان مری داره دعا کن به معدش نرسیده باشه 4روزعمرم تموم شد تا جواب اومد دکتر میگفت معجزه شده به خدا گفتم ازت معجزه میخوام و دیدم

الان در چ وضعیتی هستن؟ کی خوب میشن

سیگار ترک کرده بهتر شده ولی نه خوب دارو میخوره و ازمایش های مختلف و به شدت لاغر 

درمان قطعی ندارد حتی یکی از همکارام گفت اند اف استیجه یعنی تو مراحل اخر عمرش 

دو هفته پیش رفتیم آندوسکوپی دکتر شوهرمو بیرون کرد گفت خانم شوهرت سرطان مری داره دعا کن به معدش نرسید ...

دارم ب خدا التماس میکتم شوهل منم معجزه کنه هیچیش نباشه