2777
2789
عنوان

بیاین در مورد خواستگارم نظر بدهید

| مشاهده متن کامل بحث + 5817 بازدید | 264 پست
میشه بگی چی ازش دیدی ؟

اولش جوری وانمود می‌کرد که مرد بخشنده‌ایه ، تو مدت آشنایی دیدم هر خوبی که در حق کسی کرده مو به مو تو ذهنش مونده و به وقتش می‌گفت فلانی رو میبینی ، من انقدر پول تو جیبش گذاشتم متوجه شدم بی نهایت از خود راضیه ، یه بار از دهنش پرید گفت دخترا از خداشونه باآدمی مثل من ازدواج کنن اینو که گفت باز یه چهره ی دیگشودیدم ، یه مدت گذشت بهم گفت من نمی‌خوام دروغی بین ما باشه و گفت در گذشته س ک س داشته در فلان شهر ، اینو که گفت متوجه شدم خیلی بی پرو و بی شخصیته چون گفتن این مسئله ربطی به رو راستی نداره و فقط از یه مرد بی حیا و گستاخ برمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه😕  اگه انقدر خواستگارای خوب داشته یه چشم رنگی توشون نبوده ینی که دکترم باشه😕

کاری به اینش ندارم

اینکه توی مجازی دنبال خواستگار چشم رنگیه ضایس

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

شغلش چیه ک بالای۲۰تومن درماه حقوق داره؟؟؟؟؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
آره راست میگی ، بنظرت اگر بشینم درس بخونم پزشکی قبول بشم ، می تونم با یه متخصص ازدواج کنم

عزیزم من تا الن 3 تا خواستگار پزشک رد کردم ن پز زیرپوستیه ن روپوستی زندگی با پزشک ینی زندگی پر از استرس و باید قبول ککنی همسرت متعلق ب خودت نیس و اینهمه درس نخونده ک بیاد با تو دل بده و قلوه بگیره الانم یکیرو دوس دارم ک لیسانسه و شرایطش قابل مقایسه نیس با خواستگارای قبلیم ولی یقین دارم پیشش خوشبت ترم تا پیش ی پزشک

معیاراتو یکم تغییر بده

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
آره راست میگی ، بنظرت اگر بشینم درس بخونم پزشکی قبول بشم ، می تونم با یه متخصص ازدواج کنم

ببین اگر هدفت شوهر پزشکه   بنطرم خوشبختی رو تضمین نمیکنه     ولی اگر ارادشو داری خوبه   من خودم مساور کنکورم خاستی کمکت میکنم    احساس میکنم فرد کمالگرایی هستی و چون ب چیزی ک تو گزشته نرسیدی میخای همسرت برات جبرانش کنه

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
2790
2778
2791
2779
2792