2777
2789
به بچش گفتم عزیزم چقدتونازی داشتم نازمیدادم بچه شو،یهو برش داشت گفت برم تابچمو چشم نزدی😕

ببین ی چیز بگم برات وضع مالی بابای من از فامیلش پایین تره حالا نه اونا خیلی خفن پولدارن نه بابای من محتاج کسیه ولی انقد فخرفروشی میکردن ب خیال خودشون خانواده مارو آدم حساب نمیکردن ما سه تا خواهریم ی برادر وقتی مجرد بودیم اینا میگفتن کی میاد دخترای فلانی رو بگیره (حالا بابای من بنده خدا فقط پول نداره ولی عزت نفس و آبرو و فرهنگ داره) میگفتن ما ک پسر داریم بریم دخترای اینو بگیریم هم ی ثوابی کنیم هم زیر دست خودمونن(منظورشون این بود نوکریشون کنیم) حالا ما سه تا دختر تحصیلکرده و مودب بودیم 

مامانم گفت جنازه دخترامم رو دوش اینا نمیدم 

قربون بزرگی خدا الان ما سه تا ازدواج کردیم شوهرامون یکی از یکی بهتر صد سروگردن از پسرای اونا بالاتر هنوز ک هنوزه تو شوکن ک چرا دامادای فلانی اینجوری شدن خدا شانس بده 

میخوام بگم اصلا اهمیت نده و دلت فقط با خود خدا باشه این آدمارو هم از زندگیت حذف کن برن پی کارشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ی چیز بگم برات وضع مالی بابای من از فامیلش پایین تره حالا نه اونا خیلی خفن پولدارن نه بابای من ...

خداروشکرخوشبخت بشین❤

اره دیگه کلا میخوام رابطه موقطع کنم باهاش به قول دوستمون دشمنه تادوست

من معمولا به اینا میگم اگه خیلی تقوا و پرهیزگاریتون بالاس شرایط زندگی مثل ام البنین مادر حضرت ابوالف ...

من مذهبی نیستم و اطلاعات کامل ندارم این حرفم از تو تی وی شنیدم ک ی روحانی میگفت مقام و شان حضرت معصومه انقد بالا بوده کسی لایق همسری ایشون نبوده 

من متاهلم ولی فک نمیکنم مجرد موندن چیز خوبی نیست و خدا برای هیچکس نمیخواد و اگه کسی ازدواج نکرده چیزی کم داشته باشه

شاید عده زیادی بخاطر شرایط و فرهنگ و فشار جامعه احساس کمبود بهشون دست بده ولی اگه همین فشار اطرافیان برداشته بشه از روشون خیلیم راضی باشن و احساس بدی نداشته باشن 

هستن کسایی ک روحیاتشون ب ازدواج نمیخوره اصلا و صرفا برای خلاص شدن از فشار جامعه ازدواج میکنن

خداروشکرخوشبخت بشین❤ اره دیگه کلا میخوام رابطه موقطع کنم باهاش به قول دوستمون دشمنه تادوست

ممنون عزیزم❤

ان شاالله ب زودی مادر میشی عزیزم فقط باید استرس از خودت دور کنی و ب حرفای بیهوده اهمیت ندی 

من مذهبی نیستم و اطلاعات کامل ندارم این حرفم از تو تی وی شنیدم ک ی روحانی میگفت مقام و شان حضرت معصو ...

یاران امام رضا مردان بزرگی بودن اما همون ها هم اکثرا پنهانی به ایشون پیوسته بودند، حتی در سریال امام رضا این امر نشان داده شده، عرض کردم حتی امامان ما بیش تر از میان کنیز زاده هستند چون حکومت وقت اون زمان ها بیشتر نگران فرزندان همسران اصلی امامان بودند...

.

بخشی از حرفاتون در مورد فشار اجتماعی درست هست

اما تا یک سنی فشار اجتماعی اذیتت میکنه، از یه جایی به بعد دیگه گوشت پر میشه و برات عادی میشه

اما ارضای نیازهای غریزی و عاطفی جز اولین نیازهای انسانی در هرم مازلو هست، نیاز به عشق، امنیت خانوادگی، همسر، فرزند و ... نیازهایی نیست که با پول جبران بشن، که با سرکوب آرام بگیرن... شما نمی توونی با شش وعده غذا خوردن در طول روز تا آخر عمر احتیاج به سرپناه نداشته باشی.... تجرد قطعی هم همینطوره... و مطلقه شدن.... و بیوه شدن و....