2777
2789
خودش متاهله بچش یه ماهه به دنیااومده

ما هم ی آشنایی داشتیم که وقتی بارذار شده بود فکر میکرد دیگه خودش نظرکرده خدا شده و بقیه همه شیطانن حتی به خواهر من که بچه دار نشده بود توهین کرد و خلاصه خیلی خودشو جلو همه خراب کرد. اینجور آدمها تو توهمن جدیشون نگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا وقتی گفت این حرفو موندم واقعا شوکه شدم...چون خودم اصلا اینطوری فکرنمیکردم ولی توذهنم برایه لحظه ...

نه بابا ای حرفا چیه اصلا ربطی نداره این همه ادم بچه دار میشن ولی بلدنیستن تربیت کنن خوشبختش کنن یا میذارن سررراه اونان که بی لیاقتن شما مشکلت حل میشه اصلا از ای فکرا نکن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
هر چی بیشتر فکر می کنن چون ازدواج کردن، نصف دینشان ادا شده، بیشتر نمک به زخمت می پاشن....

مجرد بودن زخم نیست گلم ک این حرفای صد من ی غاز نمک باشه رو زخم

اینایی ک از قضا مذهبی هم هستن فک میکنن دینشون کامل شده بهشون بگو چ جالب ک لیاقت شماهای متاهل از کسی مث حضرت معصومه بیشتر بوده شما متاهل شدین ایشون مجرد موندن

خدایا توبه بعضیا ی سر سوزن عقل تو کلشون نیست

ما هم ی آشنایی داشتیم که وقتی بارذار شده بود فکر میکرد دیگه خودش نظرکرده خدا شده و بقیه همه شیطانن ح ...

به بچش گفتم عزیزم چقدتونازی داشتم نازمیدادم بچه شو،یهو برش داشت گفت برم تابچمو چشم نزدی😕

به بچش گفتم عزیزم چقدتونازی داشتم نازمیدادم بچه شو،یهو برش داشت گفت برم تابچمو چشم نزدی😕

😔😔😔😔😔جالبیش اینه که من به احدی نگفتم قصد بارداری دارم و نشده 

و اینجور میکنن اگه کلامی حرف زده بودم ببین چکارم میکردن 

هروقت میگم ما خودمون نمیخوایم 

میگن ماهم بودیم بچه دار نمیشدیم همینو میگفتیم 😐😐😐

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
اول خیلی خوب بود مهربون بود اصلا اینطوری نبود ولی ازوقتی باردارشد یهو ورق برگشت...

آدما رو باید این جور مواقع بشناسی.آخه بچه دار شدن هم کلاس داره؟حیواناتم جفت گیری و زاییدن دارن.این دیگه کلاس نمیخواد

مجرد بودن زخم نیست گلم ک این حرفای صد من ی غاز نمک باشه رو زخم اینایی ک از قضا مذهبی هم هستن فک میک ...

من معمولا به اینا میگم اگه خیلی تقوا و پرهیزگاریتون بالاس شرایط زندگی مثل ام البنین مادر حضرت ابوالفضل رو بپذیرین، یا اگه نگران از دست دادن دین بقیه این، خودتون جدا بشین، یه نفر دیگه سر و سامان بگیره...

فکر کنم تنها مجرد مونده ی قرآنی حضرت مریم س هستن که ایشون هم خدا براش تنهایی مطلق رو نخواست و در دامانش حضرت مسیح متولد شد...

تجرد حضرت معصومه س هم از جبر اجتماعی مردم زمانشون هست، اکثر امامان ما کنیز زاده هستن چون به شدت خاندان اهل بیت تحت فشار حکومت زمانشون بودن، حضرت معصومه از پدر و مادر با امام رضا ع مشترک هستن و بخاطر محدودیت های بسیاری که به خانواده هایی که با امامان وصلت می کردن اعمال میشد، احتمالا ایشون مجرد موندن، در برخی منابع حتی گفته شده قبل از رسیدن به قم به کاروانشون حمله شده و علت بیماری و وفاتشون هست، شرایط برای ازدواج ایشون هم مالامال از محدودیت های اجتماعی بوده