2777
2789
عنوان

جااااری😒

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست
واقعا ک چقدر این جاریا حسود و بدبختن. منم جاریم هنوز صیغه بود که خواهرشوهرم منو تولدم سورپرایز کرد ق ...

چه جوری آدم ایینجوری میشه نمفهمم😑هرکاری میکنم نمیتونم حرف راست کسی روهم که  پشت طرف گفته روبگم چه برسه اینکه ازخودممم دربیارم تهمتم بزنم...دلم میخوادبعضی وقتابدجنس بشم ولی نمیتونم  اصلااا

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
چه جوری آدم ایینجوری میشه نمفهمم😑هرکاری میکنم نمیتونم حرف راست کسی روهم که  پشت طرف گفته روبگم ...

منم مشکلم همینه که اخرشم بده من میشم. با اینکه فهمیدم چه حرفایی پشت سرم زده حرفایی که در مورد خواهرشوهرمو مادرشوهرم زده بودو بهشون نگفتم که به مشکل نخورن و خودم قطع رابطه کردم. گفتم زمان خودش نشون میده کی بده کی خوب. بدبختی اینجاست خواهزشوهرمم مثل جاریمه همین که قطع رابطه کردم نشستن پشتم حرف دراوردن.هر چقدرم بگی تا خودشون ضربه نخورن نمیفهمن. الانم میبینم حسابی از جاریم دارن میکشن و بخاطر ترس از برادرشوهرم نمیتونه جیکشون درآد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مشکلم همینه که اخرشم بده من میشم. با اینکه فهمیدم چه حرفایی پشت سرم زده حرفایی که در مورد خواهرش ...

آفرین دقیقا👌👏

همه حرفاتوقبول دارم

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞