2777
2789
عنوان

جااااری😒

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست

منم این مشکل برام پیش اومد نمیدونم چرا انقدر از من بدش میومده. من عروس اولم اون یکساله نامزده همون اوایل میومد ساکت فقط حرف جمع میکرد و سرو ته میکرد حرفو میگفت به خانواده شوهرم. من اون موقع با خانواده شوهرم سرسنگین بودم رفت و اند نداشتم نگو اونم میخواسته بین مارو بدتر کنه که مبادا اشتی کنیم. من انقدر خوشحال بودم همش بهش میگفتم جاری چقدر خوبه فکرشم نمیکردم پشت سرم چه خبراست

من اوایل باهاشون مث تو ساده و صمیمی بودم با دیدن چند مورد فهمیدم فقططط سلام و خداحافظ همیییین!

آره شوهرمم میگه درمورد هیچ موضوعی باهاش حرف نزن خیلی حرص میخوره ولی من خیلی ساده ام درموردهرچی راستشومیگم  😤

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرم کلاخواهربرادی جونشون واسه هم میره رفتوآمددارن...بخصوص قبلاها...منم گول همین خوب بودناش ...

دقیقا مث خانواده شوهر منن. 

می‌شست درد و دل میکرد منم حرف میزدم بعد چند روز بعد از زبون مادرشوهر و خواهر شوهرم می‌شنیدم همه رو از زبون من میگفت بهشون. 

الان اصلا باهاشون تنها نمیشینم

خدایا عشق را نصیب مان کن
آره شوهرمم میگه درمورد هیچ موضوعی باهاش حرف نزن خیلی حرص میخوره ولی من خیلی ساده ام درموردهرچی راستش ...

رفتارتو عوض کن. من چند بارم رفتم اونجا یه کتاب ریختم تو گوشی ام تا میخاستن وارد بحث بشن که کن حرف بزنم میگفتم جای جالب کتابه میرفتم تو گوشی 

خدایا عشق را نصیب مان کن
دقیقا مث خانواده شوهر منن.  می‌شست درد و دل میکرد منم حرف میزدم بعد چند روز بعد از زبون مادرشو ...

آفرین دقیقا...اونم تورومن حرفی نزدیامن متوجه نشدم ....خواهرشوهرمادرشوهرم گفتن بهم اینجوری گفته داشتم شاااخ درمیوردم حرفای خودشوگزاشته دهن من 😠

دقیقا مث خانواده شوهر منن.  می‌شست درد و دل میکرد منم حرف میزدم بعد چند روز بعد از زبون مادرشو ...

برای من عوضی تره 

مادرشوهرم یه حرفی برای مادرش زد منم تو درد و دل و صمیمیت گفتم اینو گفته برا مادرت البته صدتا قسم داد تا گفتم و قسم جون بچه شو خورد که نگه ولی رفت گفت بهشون اونام دیگه منو خبرچین کردن و رفتن ازش معذرت خواستن که پشت مادرش حرف زدن

رفتارتو عوض کن. من چند بارم رفتم اونجا یه کتاب ریختم تو گوشی ام تا میخاستن وارد بحث بشن که کن حرف بز ...

هرچی میشه ازسادگی خودمه میدونمم

آفرین دقیقا...اونم تورومن حرفی نزدیامن متوجه نشدم ....خواهرشوهرمادرشوهرم گفتن بهم اینجوری گفته داشتم ...

منم همینجوری از طریق اونا فهمیدم . بدبختی اینجاست مادر شوهرم خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره منم خیلی زود رنجم بعضی وقتامیبینم رفتارش عوض میشه اخه جاری چون نامزده همیشه اونجاست و کارش زدن زیر اب من

عزیزم دقیقا جاری منم از این راه وارد شد از من حرف کشید خواست منو خراب کنه منم ک فهمیدم قبل اینکه او ...

شوهرممم بارهاگفت باهاش صمیمی نشوولی حرف گوش نکردم گفتم توالکی گیرمیده بی اهمیت بودم حالادودش رفت توچش خودم

منم همینجوری از طریق اونا فهمیدم . بدبختی اینجاست مادر شوهرم خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره منم خیلی ...

دقیقامثل ماامادرشوهرمنم دهن بینه سریع رفتارش عوض  میشه  منکه مهم نیس رفتارش هرجورباشه ولی ازاین زورم مییادکه حرفشون ناحقه داره بهم تهمت زده میشه..همین منواذیت میکنه

مشکل شما هم دقیقا مثل منه.منم همچین جاری دارم.اما خدارا شکر رابطمونو باش خیلی کم کردیم. عید به عید خونشون میریم.سه چهار ماه یه بارم اتفاقی خونه مادر شوهرم همو ببینیم.الان خیلی راحت شدم از دست دوبه هم زنیاش.اگه گله کردن بگو هرچی رفت و اومد کمتر باشه حرف و حدیث کمتر پیش میاد.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
دقیقامثل ماامادرشوهرمنم دهن بینه سریع رفتارش عوض  میشه  منکه مهم نیس رفتارش هرجورباشه ولی ...

دقیقااا. فکرشو بکن در عرض ۳ماه روابطمونو کاملا خراب کرد دختره. منن قطع رابطه کردم کلا. بعد ۵ ماه از اینور و انور شنیدم که جاریه روزگار مادرشوهرمینارو سیاه کرده و برادرشوهرمم به غلط کردن افتاده ک زن گرفته

مشکل شما هم دقیقا مثل منه.منم همچین جاری دارم.اما خدارا شکر رابطمونو باش خیلی کم کردیم. عید به عید خ ...

ماهمین شرایط فعلاداریم رفت آمدمون کم شده ...ولی بدبختی یجادیگس اون  یباریم که میبینمشون هراتفاققی بیفنه به ماربطش میده....

مثلابرادرشوهرم بچه منوتوجمع بیشترتحویل میگیره دوسداره باهاش بازی کنه....این فرداش میره به خواهرشوهرم زنگ میزنه گلگی میکنه آره شماهابچه منودوسندارین....شروع میکنه حرفای گذشته که ده بارم به مادرشوهرمیناگفته رووودوبارمیگه (همشم دورغ)که ماروازچشم بندازه.اونم باگریه...اصلانمفهمم فازش چیه اصلااافکرنمیکردم اینجوری باشه همش دنبال بهم خوردن روابط خانوادگیه خاهربراردری که پای شوهرشوببره ازخانوادش

دقیقااا. فکرشو بکن در عرض ۳ماه روابطمونو کاملا خراب کرد دختره. منن قطع رابطه کردم کلا. بعد ۵ ماه از ...

بالاخره ماه پشت ابرنمیونه..روسیاهیشون میمیونه واسه  خودشون....الان روزمادردورز پیش داشتم توآشپزخونه مادرشوهرم ظرف میشستم اومدگفت شماچقدمیخوای بدین منه ساده گفتم ۱۰۰تومن....اونم باسرتاییدکرد....حالابه شوهرم گفتم دیشب ماجرارودعواام کرررد گفت ببین بهت کی گفتم الان میره باهمین یکلمه که گفتی واست حرف درمیاره بشین نگاه کن:( 

ماهمین شرایط فعلاداریم رفت آمدمون کم شده ...ولی بدبختی یجادیگس اون  یباریم که میبینمشون هراتفاق ...

واقعا ک چقدر این جاریا حسود و بدبختن. منم جاریم هنوز صیغه بود که خواهرشوهرم منو تولدم سورپرایز کرد قیامت کروه بود سر شوهرش که چرا واسش تولد گرفتن شوهرش وقتی اومد تولدم رفت اتاق خوابید نه کیک خورد نه کادو داد جاریمم شام خییییلی کم خورد در صورتی که شکموئه. جالب اینجاست من عروس ۸ساله ام اون یک ماه صیغه بود